Γιατί πονάνε τα βαριά σκουλαρίκια;

Αν παρατηρήσετε ότι τα αυτιά σας πονάνε πάντα με βαριά σκουλαρίκια, οι λοβοί των αυτιών σας μπορεί να είναι από τη λεπτότερη πλευρά. Αν τρέχετε ή κάνετε τζόκινγκ, η δύναμη της βαρύτητας καθώς ανεβοκατεβαίνετε θα επιδεινωθεί σε αυτή την περιοχή, οπότε είναι πιο πιθανό να τεντώσετε τους λοβούς των αυτιών σας με την πάροδο του χρόνου. Απλώς πρέπει να είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τον τύπο των μεταλλικών σκουλαρικιών που φοράτε και να αναζητάτε σκουλαρίκια που είναι ασφαλή για τα ευαίσθητα αυτιά. Αν φοράτε συνέχεια σκουλαρίκια με πραγματικό βάρος, μπορεί να τεντώσετε τους λοβούς σας και μπορεί επίσης να επιμηκύνετε τις τρύπες στις οποίες τρυπώνουν οι πλάτες των σκουλαρικιών σας.

Χρησιμοποιήστε μια σερ για να αποφύγετε τον φονικό πόνο των αυτιών σας, στηρίζει τα σκουλαρίκια σας και κάνει τον πόνο υποφερτό, υπάρχουν πολλά σκουλαρίκια που έχουν τη δική τους σερ αλλά αν δεν ισχύει αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε αλυσίδα που ταιριάζει με τα σκουλαρίκια σας και είστε έτοιμοι. Αν αυτό σας συμβαίνει συχνά, ίσως είναι καλό να κρατήσετε τα πιο βαριά κομμάτια σας για τις βραδινές εξόδους, όταν δεν θα τα φοράτε για αρκετή ώρα. Βαριά σκουλαρίκια θεωρούνται κυρίως οι τεράστιες θηλιές, τα καρφιά ή οποιοδήποτε άλλο είδος με μεγάλο αριθμό λίθων και κρυστάλλων που είναι προσαρτημένα σε αυτά. Πάρτε ένα κομμάτι ταινίας και τυλίξτε το προς τα έξω και κολλήστε το στο πίσω μέρος του αυτιού σας τώρα εισάγετε τα σκουλαρίκια σας μέσα από την ταινία για να μοιράσετε το βάρος και στις δύο πλευρές μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μπαλώματα στήριξης αυτιών που λειτουργούν το ίδιο.

Με τον τρόπο που είναι σχεδιασμένα τα σκουλαρίκια, μπορούν να ασκήσουν εξαιρετική πίεση σε ένα πολύ μικρό τμήμα του αυτιού. Άλλες μορφές σκουλαρικιών πρέπει να αφαιρούνται τη νύχτα για να μην μπλέκονται ή να μην τραβούν και αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόσθετο ερεθισμό ενώ τα σκουλαρίκια σας βρίσκονται σε ευαίσθητη κατάσταση. Αυτό είναι ιδιαίτερα ευεργετικό επειδή επιτρέπει στα σκουλαρίκια σας να επουλωθούν από την ενεργή αλλεργική τους αντίδραση χωρίς να προκαλούν πρόσθετο τραύμα από το να βγάζετε και να βγάζετε τα σκουλαρίκια. Μια άλλη εναλλακτική λύση για τα βαριά σκουλαρίκια είναι να σταματήσετε να τα φοράτε, η συχνή χρήση τους μπορεί να προκαλέσει τεντωμένους λοβούς αυτιών, αλλά μπορείτε πάντα να το αλλάξετε λίγο.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι περνούν το σχίσιμο του δέρματος των λοβών των αυτιών εξαιτίας των βαριών σκουλαρικιών και μερικές φορές κολλάνε σε κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ράψιμο του λοβού. Ναι, καλά διαβάσατε, ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι προσιτός, ανθεκτικός και καθόλου βαρύς η επιθυμία σας να φοράτε τεράστια σκουλαρίκια χωρίς κανενός είδους ενόχληση θα πραγματοποιηθεί. Υπάρχουν διάφοροι τύποι, και μπορείτε πάντα να πάρετε ένα χρώμα που ταιριάζει με το κοστούμι σας ή αλλιώς βαριά σκουλαρίκια. Σίγουρα, είναι αρκετά ελκυστικά και κάνουν αίσθηση, αλλά θέλετε μια ισορροπία ώστε να μπορείτε να τα φοράτε μέχρι τα βαθιά σας γεράματα χωρίς να φοβάστε ότι τα σκουλαρίκια θα πέσουν.