Γιατί τα σκουλαρίκια ερεθίζουν τα αυτιά;

Ίδρυσα την εταιρεία μου, Tini Lux, τον Νοέμβριο και πουλάω ΜΟΝΟ σκουλαρίκια κατασκευασμένα από τιτάνιο και νιόβιο ιατρικού βαθμού, ώστε να είναι εγγυημένο ότι δεν προκαλούν πόνο ή ερεθισμό. Αν ψάχνετε για τα καλύτερα σκουλαρίκια για πονεμένα αυτιά βεβαιωθείτε ότι τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από καθαρό τιτάνιο ή νιόβιο. Χρησιμοποιούν ανοξείδωτο ατσάλι ιατρικού βαθμού & δεν είχα κανένα πρόβλημα - ακόμα και όταν δοκίμασα "κανονικά" σκουλαρίκια για ευαίσθητα αυτιά (vs. Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε σκουλαρίκια που είναι από χρυσό 14 καρατίων ή πάνω ή ασήμι 925 για να αποφύγετε την πιθανότητα ανάμιξης νικελίου.

Έτσι, αν αντιμετωπίζετε πόνο στα αυτιά σας από τη χρήση σκουλαρικιών και ο πόνος υποχωρεί όταν δεν φοράτε σκουλαρίκια, ο λόγος είναι πιθανότατα ότι ο οργανισμός σας έχει αναπτύξει αλλεργία εξ επαφής στο μέταλλο των σκουλαρικιών. Όταν αναζητάτε τα καλύτερα σκουλαρίκια για ευαίσθητα αυτιά, ο νούμερο ένα κανόνας είναι να βρείτε υλικά που δεν περιέχουν νικέλιο. Επομένως, όταν επιλέγετε σκουλαρίκια, είναι πάντα καλύτερο να επιλέγετε υποαλλεργικά σκουλαρίκια για ευαίσθητα αυτιά. Επενδύοντας σε αγνά και γνήσια υποαλλεργικά σκουλαρίκια τώρα, μπορείτε να γλιτώσετε από τον πόνο και την απογοήτευση στην πορεία.

Τα φοράω για τα πάντα και εγώ, μη όντας μεγάλη φαν των πολλών σκουλαρικιών, επιμένω σε ένα είδος από χρόνια- μια μικροσκοπική μόλις και μετά βίας ορατή κουκίδα λευκής πέτρας. Τα υποαλλεργικά σκουλαρίκια μπορεί να μην έχουν καθόλου νικέλιο στην επιφάνεια των στύλων τους, αλλά μπορεί να έχουν νικέλιο κάτω από την επίστρωση. Πρόσφατα νοίκιασα σε ένα μαγαζί με τατουάζ και piercing για να τρυπήσω τα αυτιά μου (για 3η φορά στη ζωή μου, καθώς οι ουλές κλείνουν σε δύο εβδομάδες αν δεν φοράω σκουλαρίκια). Αυτό είναι ένα υπέροχο άρθρο και πέρασα από κάθε ένα από αυτά τα hacks καθώς και προσπαθώντας να καταλάβω πώς θα μπορούσα να φορέσω σκουλαρίκια ξανά.