Όταν τα σκουλαρίκια γίνονται πράσινα;

Το πράσινο σκουπίδι που μπορείτε να δείτε σε κοσμήματα και άλλα μεταλλικά κομμάτια ονομάζεται βερνίγκρι. Είναι η φυσική πατίνα που σχηματίζεται όταν ο χαλκός οξειδώνεται. Το βερνίγκρι σχηματίζεται επίσης όταν έρχεται σε επαφή με την υγρασία και άλλες μορφές ρύπων με την πάροδο του χρόνου. Είτε είστε κλασική, μινιμαλιστική, θηλυκή ή edgy, είναι εγγυημένο ότι θα αγαπήσετε πολλά στυλ σε αυτό το λεπτεπίλεπτο σετ σκουλαρικιών με καρφιά.

Όταν ψωνίζετε σκουλαρίκια που δεν θα πρασινίσουν τα αυτιά σας, πρέπει να γνωρίζετε λίγη χημεία. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, αν θέλετε σκουλαρίκια που δεν θα πρασινίσουν το δέρμα σας, είναι να επιλέξετε μόνο τις επιπλατινωμένες στύλους. Με μικρή διάμετρο που δεν θα σας ενοχλήσει στο γυμναστήριο (και που είναι πιο άνετα για να κοιμάστε με αυτά από ένα καρφί), αυτά τα κομψά σκουλαρίκια αξίζουν κάθε κομμάτι της προσιτής τιμής τους. Κυνήγησα μερικά από τα καλύτερα σκουλαρίκια στο Amazon που δεν θα μετατρέψουν το δέρμα σας σε μια αντιαισθητική απόχρωση, συμπεριλαμβανομένων μερικών καρφιών και κρίκων για καθημερινή χρήση, καθώς και μερικών εφικτών επενδυτικών κομματιών.

Αν εργάζεστε σε ένα πλαίσιο όπου δεν θέλετε να παρατηρήσουν οι άνθρωποι ότι έχετε σκουλαρίκια ή δεν επιτρέπονται όλα μαζί, μπορείτε να φορέσετε αυτά τα συγκεκριμένα. Το σκουλαρίκι διαθέτει έναν κέλτικο κόμπο στο τμήμα από χειρουργικό ανοξείδωτο χάλυβα, με ένα αυστριακό κρύσταλλο βαθμού ΑΑΑ στο πλαίσιο. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι αρκετά συναρπαστικά και φοριούνται καλύτερα για μια ειδική περίσταση, αν θέλετε να ντυθείτε καλά για την ημέρα. Ένα σετ από σκουλαρίκια κρίκους σε δύο διαφορετικά γυαλιστικά και τρία διαφορετικά μεγέθη σας καλύπτει για έναν τόνο διαφορετικών εμφανίσεων που βασίζονται στην ίδια κλασική ιδέα.

Όσοι θέλετε να σταματήσετε την κυκλοφορία κατά τη διάρκεια μιας ειδικής περίστασης ή εκδήλωσης, τότε αυτά τα σκουλαρίκια κρίκοι είναι αυτό που χρειάζεστε. Όταν ιδρώνετε, τα λιπαρά οξέα του σώματός σας μπορεί να προκαλέσουν διάβρωση των κραμάτων στα χρυσά σκουλαρίκια σας και σχηματισμό σκούρων ενώσεων. Αν θέλετε να μοιραστείτε αυτά τα σκουλαρίκια ως δώρο, θα χαρείτε να μάθετε ότι έρχονται σε κουτί δώρου. Κατασκευασμένα από χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι 316L, αυτά τα σκουλαρίκια δεν θα αμαυρωθούν, αλλά αν είστε αλλεργικοί στο νικέλιο απλά να γνωρίζετε ότι αυτό το σετ περιέχει μικρές ποσότητες παρά το γεγονός ότι θεωρείται σχετικά υποαλλεργικό υλικό.

Δεδομένου ότι πρόκειται για διαμάντια, κάθε αποστολή είναι ασφαλισμένη και τα σκουλαρίκια έχουν εγγύηση ενός έτους και πολιτική επιστροφής 30 ημερών. Κάποιοι από εμάς έχουν περισσότερα ή λιγότερα από αυτά τα οξέα από άλλους, γι' αυτό και τα σκουλαρίκια που δεν προκαλούν αντίδραση σε ορισμένους ανθρώπους, μπορεί να αφήσουν λεκέ σε κάποιον άλλο.