Όταν τα σκουλαρίκια πονάνε;

Αν έχετε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που αγαπάτε απόλυτα, αλλά δεν μπορείτε να τα φορέσετε χωρίς να προκαλέσετε αντιδράσεις, δείτε μερικά κόλπα που μπορείτε να δοκιμάσετε για να τα κάνετε ανεκτά. Όταν γέννησα τον γιο μου πριν από μερικά χρόνια, σταμάτησα να φοράω σκουλαρίκια εντελώς για ένα διάστημα, επειδή τα μωρά και τα σκουλαρίκια δεν ταιριάζουν. Σημειώστε ότι θα πρέπει να επιλέξετε το χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι και όχι τα κοινά σκουλαρίκια από ανοξείδωτο ατσάλι, επειδή τα περισσότερα από τα σκουλαρίκια από απλό ανοξείδωτο ατσάλι περιέχουν στην πραγματικότητα νικέλιο. Είχα δύο επιλογές, θα μπορούσαν να κάτσουν και να αστράφτουν στην κοσμηματοθήκη μου ή να βρω έναν τρόπο να ξαναφορέσω σκουλαρίκια με άνεση.

Με τα καρφωτά σκουλαρίκια, δεν θα χρειάζεται να τα βάζετε ή να τα βγάζετε συνέχεια και αυτό σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο από αρκετό χρόνο για να επουλωθεί το εκ νέου τραυματισμένο piercing. Παρόλο που υπάρχουν προϊόντα στην αγορά που μοιάζουν με διαφανές βερνίκι νυχιών και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να επικαλύπτουν κοσμήματα, οι περισσότεροι άνθρωποι που φορούν σκουλαρίκια είναι μάλλον πιο πιθανό να έχουν πρόσβαση σε διαφανές βερνίκι νυχιών παρά σε ένα δοχείο Jewelry Shield. Ωστόσο, η ύπαρξη αυτής της αντίδρασης σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα σκουλαρίκια που θα επιλέξετε την επόμενη φορά και δεν θα ήταν καλή ιδέα να φορέσετε τα ίδια σκουλαρίκια που φορούσατε όταν άρχισαν να πονάνε τα αυτιά σας. Η αδελφή μου ήταν το αντίθετο, έβγαζε αίμα για κάθε τρύπημα, ακόμα και 20 χρόνια μετά το γεγονός, πρέπει να επανατοποθετεί αμέσως τα σκουλαρίκια στους λοβούς της μετά την αφαίρεση ή ένιωθε πόνο ακόμα και μέσα σε αρκετές ώρες.

Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν να φορούν σκουλαρίκια όπως το σετ ασημένιων καρφωτών σκουλαρικιών από ασήμι λόγω της πρόσθετης ομορφιάς του. Ίδρυσα την εταιρεία μου, Tini Lux τον Νοέμβριο και πουλάω ΜΟΝΟ σκουλαρίκια κατασκευασμένα από τιτάνιο και νιόβιο ιατρικού βαθμού, ώστε να είναι εγγυημένο ότι δεν προκαλούν πόνο ή ερεθισμό. Αλλά ο πόνος δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο η τρύπα του piercing πονάει τώρα, παρόλο που μπορεί να φορούσατε σκουλαρίκια συνεχώς στο παρελθόν. Επιπλέον, αν έχετε καιρό να φορέσετε σκουλαρίκια και προσπαθήσετε να περάσετε με το ζόρι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, μπορεί να προκληθεί ζημιά στον ιστό που περιβάλλει το τρύπημα στο αυτί.

Συχνά οι άνθρωποι νομίζουν ότι απλώς έχουν ευαίσθητα αυτιά, ενώ στην πραγματικότητα έχουν αλλεργία στα μέταλλα των σκουλαρικιών τους. Έχω δοκιμάσει σκουλαρίκια με κλιπ - μερικά πραγματικά ριζοσπαστικά ζευγάρια της δεκαετίας του '80 από τη γιαγιά μου - και εκτός από την αίσθηση ότι είναι λίγο βαριά, δεν είναι ερεθιστικά. Είτε αγοράζετε για τον εαυτό σας είτε για κάποιον άλλο, τα ψώνια για το τέλειο ζευγάρι σκουλαρίκια πρέπει να είναι διασκεδαστικά και όχι αγγαρεία.