Ποια σκουλαρίκια είναι στη μόδα το 2021;

Τα σκουλαρίκια με φούντες είναι πολύ της μόδας αυτή τη στιγμή, με τα σκουλαρίκια με φούντες να αποτελούν μερικά από τα καλύτερα statement σκουλαρίκια της σεζόν. Τα παιχνιδιάρικα σχήματα όπως το διαμαντένιο γούρι μανιτάρι της Rosa de la Cruz, τα σκουλαρίκια με τροπικούς φοίνικες από την Alison Lou και τα σκουλαρίκια σε σχήμα χελώνας από την Yvonne Léon είναι διασκεδαστικά σχέδια που εξακολουθούν να αισθάνονται εξαιρετικά πολυτελή. Δεν χρειάζεται πλέον να συμμορφώνεστε με τις κοινωνικές νόρμες φορώντας σκουλαρίκια που ταιριάζουν μεταξύ τους, αφού μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το αρκετά ευέλικτο, δροσερό και νευρικό, αταίριαστο στυλ σκουλαρικιών. Ο χρυσός και το ασήμι μπορεί να αισθάνονται σαν το οικιακό πρότυπο και λίγο πολύ το πρότυπο κοσμήματος στην αγορά σήμερα, αλλά το χρώμα ταρακουνάει τη σκηνή των κοσμημάτων και μπορείτε να περιμένετε να δείτε πιο πολύχρωμα σκουλαρίκια παντού.

Το να φοράτε ένα μόνο σκουλαρίκι μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που θέλετε να κάνετε αν θέλετε το στυλ "less is more", ειδικά αν θέλετε πραγματικά να τονίσετε τους λοβούς των αυτιών σας. Τα γεωμετρικά και τα γλυπτά σκουλαρίκια αποτελούν επίσης ένα τεράστιο μέρος των πιο κομψών σκουλαρικιών που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά. Παρά το γεγονός αυτό, οι σχεδιαστές έστειλαν ένα μείγμα από πανέμορφα στυλ στην πασαρέλα για τη νέα ανοιξιάτικη σεζόν, που κυμαίνονται από casual κοσμήματα μέχρι βραδινά στολίδια. Προσωπικά λατρεύω τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια Sunset Drive της Martha Calvo, τα οποία είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με έναν φοίνικα μπροστά σε ένα δροσερό ηλιοβασίλεμα του Μαϊάμι, καθώς αναβαθμίζουν τόσο το ντύσιμό σας όσο και τη διάθεσή σας.

Μαζί με το ασήμι, τα μαργαριτάρια είναι σοβαρά στην τάση αυτή τη στιγμή, με μοναδικά στυλ γλυκού νερού και δροσερά σχήματα σε άνοδο. Είδαμε χάντρες παραλίας στους Etro και Versace, εντυπωσιακά XL σκουλαρίκια στους Dolce & Gabbana και Ulla Johnson και πολλά άλλα. Αν υπήρξε ποτέ η κατάλληλη στιγμή για να ξεσαλώσετε και να δοκιμάσετε μια μοναδική εμφάνιση χάρη στα αταίριαστα σκουλαρίκια, αυτή η στιγμή είναι τώρα. Η δεκαετία του '80 επέστρεψε με πάταγο και μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά στυλ σκουλαρικιών από τότε, από τα ογκώδη σκουλαρίκια μέχρι τα μεγάλα, τολμηρά λουλούδια και το chain mail, μεταξύ άλλων.

Ενώ το ασήμι και ο χρυσός αναμένεται να κυριαρχήσουν στον κόσμο των κοσμημάτων, υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι μοντέρνων και κομψών σκουλαρικιών που είναι η επιτυχία στην αγορά σήμερα.