Ποιο είναι το μέσο βάρος ενός σκουλαρικιού;

Αν είναι η πρώτη φορά που ψάχνετε για σχετικά βαριά σκουλαρίκια, αλλά δεν είστε σίγουροι για την ακριβή αίσθηση των σκουλαρικιών, τότε το ανώτατο όριο βάρους των σκουλαρικιών θα πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 7 και 10 γραμμαρίων. Πολύ συχνά μια πελάτισσα θα κάνει τη διαπίστωση ότι ένα "καλοντυμένο" σκουλαρίκι μπορεί να έχει μεγαλύτερο βάρος, καθώς τα σκουλαρίκια δεν φοριούνται τόσο συχνά ή τόσο πολύ όσο ένα καθημερινό κομμάτι ΑΝ παίρνει την εμφάνιση που ταιριάζει στην περίσταση. Αν τα σκουλαρίκια σας είναι πολύ βαριά και ξέρετε ότι πρέπει να τα κρατάτε, ίσως να θέλετε να επενδύσετε σε κάτι όπως η απλή μεταλλική αλυσίδα, η οποία θα βοηθήσει στο να κρατήσει το βάρος μακριά από τον λοβό του αυτιού. Αυτό άλλαξε όταν βρήκα ένα διαφανές επίθεμα που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος του λοβού του αυτιού και κατανέμει ομοιόμορφα το βάρος.

Ενώ είναι αλήθεια ότι ο χρυσός είναι βαρύς, σχεδόν διπλάσιος από το βάρος του μολύβδου, αυτό δεν αποτελεί έγκυρο δείκτη, εκτός αν μπορείτε να κάνετε μια πραγματική δοκιμή ειδικού βάρους. Κάτι που πρέπει επίσης να γνωρίζετε είναι ότι η κίνηση ταλάντευσης ενός σκουλαρικιού που πέφτει θα προσθέσει στην αίσθηση του βάρους, ακόμη και για τα πολύ ελαφριά σκουλαρίκια. Έχω μάθει ότι το βάρος είναι ένας τεράστιος παράγοντας για πολλούς πελάτες μου, γι' αυτό και πάντα αναφέρω στις λίστες μου το ελαφρύ σαν πούπουλο ή το άνετο βάρος. Έτσι, αν δεν είστε σίγουροι για ένα άνετο βάρος για τα σκουλαρίκια σας, θα σας συνιστούσαμε τα σκουλαρίκια των 6 γραμμαρίων.

Έχετε υπόψη σας, ive χτισμένα μερικά σκουλαρίκια (βάρη αυτιών στην πραγματικότητα) που ήταν στην περιοχή 16oz ένα κομμάτι, ναι 2 λίβρες από ανοξείδωτο χάλυβα κρέμονται από τους λοβούς. Τα σκουλαρίκια πωλούνται ως ζεύγος, και ως εκ τούτου το συνολικό βάρος καρατίων τους είναι το συνδυασμένο βάρος καρατίων και των δύο διαμαντιών. Μπορεί να είναι δυνατόν να τα βάλετε σε μεγαλύτερο σκουλαρίκι για να μοιράσετε λίγο το βάρος - οι άνθρωποι που φορούν συχνά βαριά σκουλαρίκια μπορούν συνήθως να πάρουν μεγαλύτερο σύρμα. Σε αυτό το νήμα η συζήτηση για το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να εκληφθεί ως άδεια για τη δημιουργία υπερβολικά βαριών σκουλαρικιών.

Νομίζω ότι το πόσο ελαφριά ή βαριά αισθάνονται τα σκουλαρίκια εξαρτάται επίσης από το πόση επιφάνεια (την εστιακή) κατανέμεται το βάρος.