Ποιο είναι το πιο δημοφιλές στυλ σκουλαρικιών;

Τα σκουλαρίκια σταγόνες είναι η βελτιωμένη εκδοχή των σκουλαρικιών πολυέλαιου, καθιστώντας τα εύκολη επιλογή για καθημερινή χρήση. Αυτό το βασικό κόσμημα είναι απίστευτα ευέλικτο με αμέτρητα στυλ σκουλαρικιών που μπορείτε να αγαπήσετε, από κλασικά καρφιά, χειροποίητους πολυελαίους και punk rock βιομηχανικά σκουλαρίκια. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές είναι καλύτερο να αφεθούν απλώς στις προσωπικές προτιμήσεις, οι αγορές σκουλαρικιών μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκες. Όπως ίσως έχετε μαντέψει από το όνομά τους, τα σκουλαρίκια με σφαίρα έχουν σχήμα μπάλας που στηρίζεται απευθείας στο στύλο.

Αυτό το κλασικό μαργαριταρένιο υλικό έρχεται σε διάφορες μορφές από μεμονωμένα σκουλαρίκια σταγόνα σε πολυεπίπεδη μαργαριταρένια κολιέ διαφημιστικά. Κλωστή αυτιούΑυτός ο τύπος σκουλαρικιού μοιάζει ουσιαστικά με μια "κλωστή που βάζετε μέσα από την περιοχή του τρυπήματός σας και κρέμεται μπροστά και πίσω. Τα σκουλαρίκια γλυπτικής διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια και συχνά είναι κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά για να ταιριάζουν με το στυλ και τις προτιμήσεις σας. Σκουλαρίκια πολυέλαιοςΑυτά τα σκουλαρίκια είναι μακριά, πανέμορφα και συχνά μιμούνται την εμφάνιση και τη λάμψη των πολυελαίων που κρέμονται από τα ταβάνια.

Τα σκουλαρίκια που πέφτουν έχουν συνήθως έναν σταθερό πολύτιμο λίθο ή πέτρα που κρέμεται από τον λοβό του αυτιού, ενώ τα κρεμαστά τείνουν να πέφτουν πιο κάτω από το αυτί. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι θα δείτε, μπορείτε να περιμένετε πράγματα όπως ενημερωμένα μαργαριτάρια μπαρόκ, κολιέ με χάντρες και μεγάλες στιγμές με σκουλαρίκια που θα σας έχουν έτοιμη για την κάμερα σε κάθε εικονική συνάντηση. Αυτές οι κομψές μανσέτες αυτιών μπορούν να λειτουργήσουν ως ένα γοητευτικό μινιμαλιστικό κομμάτι από μόνα τους ή να αποτελέσουν μέρος μιας εξατομικευμένης στοίβας σκουλαρικιών. Γνωστά επίσης ως σκουλαρίκια μανσέτα και σκουλαρίκια αναρρίχησης, οι τύποι σκουλαρικιών ερπυστριοφόρου αρχίζουν από τη βάση του αυτιού και ανεβαίνουν προς τα πάνω προς την κορυφή του αυτιού σας.