Ποιοι είναι οι τρεις τύποι σκουλαρικιών;

Τα σχήματα προσώπου που είναι πιο οβάλ είναι ευέλικτα, οπότε μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικούς τύπους σκουλαρικιών. Δεδομένου ότι τα σκουλαρίκια είναι τόσο εύκολο να βρεθούν και μπορούν να αλλάξουν ένα ντύσιμο σχεδόν εξ ολοκλήρου, είναι απαραίτητο να έχετε αρκετούς διαφορετικούς τύπους διαθέσιμους. Το καρφωτό σκουλαρίκι είναι ένας κλασικός και κομψός τύπος σκουλαρικιού που κυκλοφορεί σε πολλά διαφορετικά σχήματα, μεγέθη και σχέδια. Σήμερα, διαφορετικοί τύποι σκουλαρικιών φοριούνται για διαφορετικούς λόγους, όπως ως αξεσουάρ μόδας, ως σύμβολα κατάστασης ή για να κάνουν μια συγκεκριμένη δήλωση, για παράδειγμα, ως ένδειξη επανάστασης.

Η συνολική εμφάνιση είναι λίγο πιο πολύχρωμη και υπάρχουν τυπικά μοτίβα που σχετίζονται με αυτά τα σκουλαρίκια τύπου dangle. Συνήθως, λόγω του μεγέθους του κέλτικου κόμβου, το σκουλαρίκι τείνει να πωλείται ως σχέδιο τύπου κρεμαστού. Αυτοί οι τύποι σκουλαρικιών αποτελούν ένα εξαιρετικό δώρο για κάποιον που έχει ήδη αρκετά σκουλαρίκια στη συλλογή του. Ενώ το παραδοσιακό σκουλαρίκι τύπου στεφάνης είναι στρογγυλό, αυτού του είδους τα σκουλαρίκια διατίθενται σε μια εκπληκτική σειρά παραλλαγών, όπως περίτεχνα τετράγωνα, οβάλ και τρίγωνα.

Και αυτός ο τύπος σκουλαρικιού έρχεται επίσης σε διάφορα στυλ, σχήματα και μεγέθη και μπορεί να αποτελέσει το αξεσουάρ μόδας σας για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας όλο το χρόνο. Συνήθως, αυτός ο τύπος σχεδιασμού θα είναι περισσότερο για μια ειδική περίσταση παρά για ένα καθημερινό σκουλαρίκι που μπορείτε να φορέσετε. Ας εξετάσουμε τους τύπους κλεισίματος των σκουλαρικιών που μπορούν να κρατήσουν τα σκουλαρίκια σας σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Θα αναλύσουμε επίσης τα πιο σημαντικά μέρη ενός σκουλαρικιού που πρέπει να γνωρίζετε, καθώς και θα σας προσφέρουμε υποδείξεις για το πώς να επιλέξετε τον καλύτερο τύπο σκουλαρικιού για την εμφάνισή σας.

Αυτός ο τύπος σκουλαρικιών έρχεται με πολλά κομμάτια που συνδέονται από μια αλυσίδα, έτσι ώστε το στυλ και το σχήμα να είναι διάφορα.