Ποιος φοράει σκουλαρίκια στους bts;

Μόνο 1 μέλος των BTS δεν έχει σκουλαρίκια στα αυτιά του Οι RM και Jin έχουν και οι δύο δύο δύο σκουλαρίκια. Υπάρχει ένα μέλος που δεν έχει τρυπήσει τα αυτιά του ούτε μια φορά. Αυτός είναι ο ράπερ του γκρουπ, ο J-Hope. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο J-Hope δεν φοράει διαφορετικά σκουλαρίκια, απλά είναι ψεύτικα.

Όπως και ο V, ο Jimin φοράει συχνά μια αλυσίδα στα αυτιά του, αλλά τα δικά του είναι συνήθως μικρότερα και λιγότερο περίπλοκα από αυτά του V. Τα αγόρια λατρεύουν να φορούν σκουλαρίκια τόσο πολύ που ακόμα και ο J-Hope, ο οποίος υποσχέθηκε να μην τρυπήσει ποτέ τα αυτιά του, επιλέγει να φοράει ωτοασπίδες κατά τη διάρκεια των εμφανίσεών τους, των συνεντεύξεων, των εμφανίσεών τους και όχι μόνο. Μπορούμε συχνά να τον δούμε να φοράει διάφορα στυλ σκουλαρικιών, όπως διπλούς κύκλους, δύο διαφορετικά μακριά μοτίβα και έναν συνδυασμό κυκλικών και μακρών σκουλαρικιών στα αυτιά του. Επίσης, συχνά φοράει απλά σκουλαρίκια όπως κοσμήματα με κύκλους και στα δύο αυτιά του σε κάποιες περιπτώσεις όπως μια συνέντευξη.

Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο ότι τα piercings και τα μοντέρνα σκουλαρίκια έχουν γίνει μια από τις μεγάλες γωνίες των boy groups στη βιομηχανία K-pop. Οι BTS βγήκαν ζωντανά στο Naver Vlive για ένα τμήμα με τίτλο BTS Comeback Preview Show στις 18 Μαΐου και, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ο J-Hope ανέφερε τα piercing του, λέγοντας: "Δεν είναι πραγματικά σκουλαρίκια, είναι μανσέτες αυτιών. Συχνά φοράει ένα απλό κυκλικό σκουλαρίκι, αλλά είναι σε όλο το μήκος των τρυπημάτων του, γεγονός που το κάνει μοναδικό και ιδιαίτερο. Αν ρίξετε μια ματιά στο αυτί του σε μερικές από τις φωτογραφίες, μπορείτε να δείτε ότι είχε παλιούς χόνδρους χωρίς σκουλαρίκια.

Κάποια στιγμή, ένας θαυμαστής τον ρώτησε αν τα σκουλαρίκια του είναι άνετα να τα φοράει και αυτό οδήγησε σε μια ιστορία για το πρώτο του σκουλαρίκι στο αυτί. Ο Jimin είπε ότι περίμενε δύο με τρεις ώρες για το V πριν συναντήσει ένα περίπτερο με σκουλαρίκια κοντά, οπότε και αποφάσισε παρορμητικά να τρυπήσει τα αυτιά του. Ο Jimin κατέληξε να περιμένει 2-3 ώρες για να εμφανιστεί ο V, αλλά μετά την πρώτη μιάμιση ώρα, ο Jimin εντόπισε ένα περίπτερο με σκουλαρίκια κοντά. Παλαιότερα, μπορεί τα σκουλαρίκια του να μην ήταν εμφανή, αλλά στην επιστροφή των BTS με το τραγούδι "DNA, τα σκουλαρίκια του ήταν τόσο όμορφα και μακριά.

Ωστόσο, τα τρία αριστερά σκουλαρίκια του είναι πολύ μικρότερα και ο V φοράει συχνά μια αλυσίδα ή μακρύτερα, κρεμαστά σκουλαρίκια στα αυτιά του. Αν άλλα είδωλα της K-pop μπορεί να εμφανιστούν με ένα νέο χτένισμα για την επιστροφή τους, ο Jimin θα ήθελε πολύ να επιστρέψει με νέα piercings και σκουλαρίκια.