Πόσο κοστίζουν τα διαμαντένια σκουλαρίκια;

Σε αυτό το σημείο, αξίζει επίσης να θυμάστε ότι είναι ανησυχητικό αν κάποιος σας πουλάει διαμαντένια σκουλαρίκια και δεν αναφέρει κανένα από τα 4 C. Οι απαιτήσεις καθαρότητας για τα σκουλαρίκια διαμαντιών μπορεί να είναι σημαντικά χαλαρότερες σε σύγκριση με τα διαμάντια που προορίζονται για δαχτυλίδια αρραβώνων. Έχω παραθέσει ορισμένα παραδείγματα διαμαντένιων καρφωτών σκουλαρικιών παρακάτω, αλλά κάθε λιανοπωλητής θα έχει επίσης πολλές άλλες επιλογές για να διαλέξετε. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε κίτρινο χρυσό, ροζ χρυσό ή λευκό χρυσό, τα πιο κοινά μέταλλα για σκουλαρίκια με διαμάντια.

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με την εύρεση ενός καλού ζευγαριού διαμαντένιων σκουλαρικιών είναι ότι μπορείτε πρακτικά να τα φοράτε κάθε μέρα, πάντα. Η επιλογή διαμαντιών που έχουν λάβει κορυφαίους βαθμούς για το χρώμα, την κοπή και τη διαύγεια σημαίνει ότι θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το καράτι δηλαδή. Όποια διαδρομή και αν ακολουθήσετε, βεβαιωθείτε ότι τα διαμάντια σας είναι εξαιρετικής ή ιδανικής κοπής για μέγιστη λάμψη. Εκτός από τις τυπικές σας διορθώσεις, δεν υπήρξε καμία επεξεργασία με photoshopping των σκουλαρικιών για να επεξεργαστεί η εμφάνισή τους.

Αυτό περιλαμβάνει την κοπή του διαμαντιού, το δέσιμο του δαχτυλιδιού ή αν θέλετε ένα συγκεκριμένο στυλ, όπως καρφιά, στεφάνι ή πολυέλαιο. Με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια 1,0 καρατίων, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε γι' αυτό μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας ένα διαμάντι χαμηλότερου βαθμού καθαρότητας που έχει εγκλείσματα που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι. Εάν ο προϋπολογισμός σας είναι πραγματικά τεντωμένος, αυτό είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο Blue Nile, αλλά πιστεύω ότι μπορείτε να πάρετε πιο όμορφα ζευγάρια σκουλαρίκια ξοδεύοντας λίγο περισσότερα σε έναν από αυτούς τους ιστότοπους. Πρόκειται για ένα απλό και ελαφρύ στυλ τοποθέτησης που επιτρέπει στα διαμαντένια καρφιά να εφαρμόζουν πιο άνετα στο αυτί από όλα τα στυλ.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας είναι ότι τα σκουλαρίκια με διαμάντια σε σχήμα φωτοστέφανου περιβάλλονται από ένα πέρασμα μικρότερων διαμαντιών, το οποίο δημιουργεί μια οπτική ψευδαίσθηση που κάνει τα διαμάντια να φαίνονται μεγαλύτερα.