Πόσο ζυγίζουν τα σκουλαρίκια;

Αν κοιτάξετε στα αρχεία θα δείτε αυτά τα τερατώδη σκουλαρίκια από πλατίνα με 25 καράτια διαμάντια και άλλα τέτοια - ξέρετε ότι ζυγίζουν έναν τόνο. Κάτι που πρέπει επίσης να γνωρίζετε είναι ότι η κίνηση της αιώρησης ενός σκουλαρικιού που πέφτει θα προσθέσει στην αίσθηση του βάρους, ακόμη και για πολύ ελαφριά σκουλαρίκια. Αυτό κάνει δύο πράγματα, πρώτον, παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια στο πραγματικό τρύπημα για να στηρίξει το σκουλαρίκι, και δεύτερον, με τη μεγαλύτερη επιφάνεια, κατανέμει καλύτερα το φορτίο. Λάβετε υπόψη σας ότι ανεξάρτητα από τη μοναδικότητα των σκουλαρικιών και το πόσο γοητευτικά φαίνονται, πρέπει πάντα να σκέφτεστε το επίπεδο άνεσης των σκουλαρικιών και το πώς ή αν μπορείτε να τα κρατήσετε για τον απαιτούμενο αριθμό ωρών χωρίς τα σκουλαρίκια να φαίνονται σαν να τραβούν τους λοβούς των αυτιών σας μαζί τους ή να πονάτε.

Μπορεί να είναι δυνατόν να τα βάλετε σε μεγαλύτερο σκουλαρίκι για να μοιράσετε λίγο το βάρος - οι άνθρωποι που φορούν συχνά βαριά σκουλαρίκια μπορούν συνήθως να πάρουν μεγαλύτερο σύρμα. Ξέρω πολλούς ανθρώπους εκεί έξω που θα έδιναν λεφτά για ωραία σκουλαρίκια, τα οποία το κανονικό κοινό θα κακάριζε εξαιτίας του μετρητή και του βάρους. Για τους περισσότερους ανθρώπους, τα σκουλαρίκια που ζυγίζουν πάνω από 7g -10g το καθένα είναι αρκετά βαριά, και πολύ λίγοι άνθρωποι βρίσκουν ότι αυτά τα σκουλαρίκια είναι άνετα για να τα φοράνε για ώρες. Εάν και όταν πρέπει να φορέσετε βαριά σκουλαρίκια, οι συμβουλές που μοιράζονται παρακάτω θα διασφαλίσουν ότι είστε άνετα και ότι οι λοβοί των αυτιών σας δεν τραβιούνται πολύ προς τα κάτω.

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι τα σκουλαρίκια των 10 γραμμαρίων είναι συχνά μεταξύ των βαρύτερων σκουλαρικιών και οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι αυτό είναι το βαρύτερο σετ σκουλαρικιών και είναι λίγο πολύ το ανώτατο όριο βάρους που είναι αποδεκτό για τους περισσότερους ανθρώπους. Σκέψεις λοιπόν παρακαλώ και αν κάποιος είναι διατεθειμένος να ζυγίσει τα βαρύτερα σκουλαρίκια του (και έχει κατάλληλη ζυγαριά) θα ήθελα πολύ να μάθω τα δεδομένα. Πριν αγοράσετε νέα σκουλαρίκια, πρέπει πρώτα να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να τα κρατάτε άνετα. Αν προσπαθείτε να αλλάξετε την ευθυγράμμιση των σκουλαρικιών έτσι ώστε να πλαισιώνουν το πρόσωπο αντί να εξέχουν από το αυτί σε γωνία 45 μοιρών όλα μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκα και ακόμη πιο βαριά.