Πού κατασκευάζονται τα σκουλαρίκια;

Οι οπές γίνονται μόνιμες όταν δημιουργείται συρίγγιο από τον ουλώδη ιστό που σχηματίζεται γύρω από το αρχικό σκουλαρίκι. Είναι σπάνιο μια εταιρεία να σας πει ποια είναι τα κράματα των μετάλλων και για το λόγο αυτό είναι επικίνδυνο να αγοράσετε χρυσά σκουλαρίκια αν έχετε ευαίσθητα αυτιά. Οι ναυτικοί συχνά φορούσαν σκουλαρίκια από δεισιδαιμονία, πιστεύοντας ότι αν ναυαγούσαν και τα σώματά τους ξεβράζονταν στην ακτή, τα σκουλαρίκια τους θα χρησίμευαν ως πληρωμή για μια χριστιανική ταφή. Πολλές γυναίκες επιλέγουν να φορούν διαφορετικούς τύπους σκουλαρικιών με σκοπό να συμπληρώνουν το πρόσωπό τους και να τονίζουν τις επιλογές των ρούχων τους.

Το μέγεθος περιορίζεται τελικά από τη φυσική ικανότητα του λοβού του αυτιού να συγκρατήσει το σκουλαρίκι χωρίς να σκιστεί. Τα κρεμαστά σκουλαρίκια κατασκευάζονται συχνά από διάφορα κομμάτια πολύτιμου μετάλλου ή πολύτιμου λίθου, που συναρμολογούνται σε διάφορα μέρη για να δίνουν στο σκουλαρίκι ένα ευρύ φάσμα κίνησης. Αυτό σημαίνει ότι εκείνη την εποχή, σκουλαρίκια φορούσαν στην Αίγυπτο μόνο τα παιδιά, όπως και στην Αίγυπτο της εποχής του Κάρτερ. Άλλα σχέδια στεφάνων δεν ολοκληρώνουν τον κύκλο, αλλά εισχωρούν μέσα στο αυτί σε ένα στύλο, χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές στερέωσης που εφαρμόζονται στα καρφωτά σκουλαρίκια.

Ωστόσο, πρέπει να πάτε την αναζήτησή σας για τα τέλεια σκουλαρίκια ένα βήμα παραπέρα και να αγοράσετε σκουλαρίκια χωρίς νικέλιο. Ένα τέτοιο σκουλαρίκι μπορεί επίσης να περιέχει κάποιο είδος ασημένιου ή χρυσού περιβλήματος στο οποίο είναι τοποθετημένοι οι πολύτιμοι λίθοι. Ένα καρφωτό σκουλαρίκι διαθέτει έναν πολύτιμο λίθο ή άλλο στολίδι τοποθετημένο σε ένα στενό στύλο που περνάει μέσα από μια τρύπα στο αυτί ή στον λοβό του αυτιού και συγκρατείται στη θέση του από ένα εξάρτημα στην άλλη πλευρά. Στην Ελλάδα και τη Ρώμη, επίσης, τα σκουλαρίκια φορούνταν κυρίως από γυναίκες και η χρήση τους από άνδρα συχνά χαρακτηριζόταν ως καθαρά ανατολίτικη.

Σήμερα, η διαδικασία του να φορέσει κανείς ένα σκουλαρίκι ξεκινά με ένα απλό γρήγορο τσίμπημα του λοβού του αυτιού - τουλάχιστον αν αυτό γίνεται επαγγελματικά. Μετά την επούλωση, τα τρυπήματα του λοβού του αυτιού θα συρρικνωθούν σε μικρότερα μεγέθη στην παρατεταμένη απουσία σκουλαρικιών και στις περισσότερες περιπτώσεις θα εξαφανιστούν εντελώς.