Πού πρέπει να τοποθετούνται τα σκουλαρίκια;

Τα σκουλαρίκια που φαίνονται δεξιά, τα οποία κάθονται πάνω και όχι κάτω από τα αυτιά, προσθέτουν πλάτος στο μέσο του προσώπου του μοντέλου, καμουφλάροντας το έντονο, τριγωνικό του σχήμα. Με τη σωστή ποσότητα αλυσίδας για να κρεμάσετε τα λεπτά κυκλικά γούρια στο τέλειο ύψος ώστε να αναδείξετε όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, αυτά τα σκουλαρίκια θα γίνουν σύντομα τα αγαπημένα σας. Τα ear parties γίνονται σούπερ μοντέρνα, αφού σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ συνδυάζοντας όλους τους διαφορετικούς τύπους σκουλαρικιών. Ο καλύτερος τύπος κοσμήματος για το τρύπημα στο αυτί σας είναι τα χρυσά σκουλαρίκια, καθώς πολλοί άνθρωποι με αλλεργίες στα μέταλλα μπορούν να ανεχτούν το χρυσό 14 καρατίων χωρίς νικέλιο στα τρυπήματά τους.

Σε αυτή την εικόνα, τα κρεμαστά σκουλαρίκια σε σχήμα παϊσλεϊ φέρνουν το βλέμμα προς τα κάτω και τονίζουν το τριγωνικό σχήμα του προσώπου του μοντέλου. Αν τα αυτιά σας είναι προεξέχοντα και προεξέχουν, αντί να εφαρμόζουν επίπεδα στο κεφάλι σας, δοκιμάστε σκουλαρίκια με κάποιο πλάτος αντί για στενά γραμμικά σχέδια. Σκουλαρίκια με γαλλικό σύρμα ή γάντζους βοσκού, ή οποιαδήποτε σκουλαρίκια με ελάχιστο σημείο επαφής με τους λοβούς των αυτιών, τραβούν το βλέμμα προς τα κάτω σε ένα σημείο κάτω από τα αυτιά, μακριά από τα μάτια και ακόμη και μακριά από το στόμα. Αν έχετε δέρμα που έχει υποστεί βλάβη από τον ήλιο στο λαιμό σας, ή ζυγωματικά, ή πολλαπλά πηγούνια, σκεφτείτε αν θέλετε αυτή η περιοχή να είναι το σημείο εστίασης και επιλέξτε τα σκουλαρίκια ανάλογα.

Σκεφτείτε να φορέσετε δύο έντονα διαφορετικά σκουλαρίκια ή να φορέσετε δύο σκουλαρίκια στο ένα αυτί και ένα στο άλλο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε υποαλλεργικά κοσμήματα από χρυσό 14 καρατίων ή χειρουργικό ανοξείδωτο ατσάλι για το πρώτο σετ σκουλαρικιών σας. Φορώντας αυτά τα λεπτεπίλεπτα και θηλυκά σκουλαρίκια αλυσίδας με τα κρυστάλλινα γούρια που πέφτουν, θα σας προσέχουν πάντα. Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από χρυσά σκουλαρίκια με τραγόνα για να διαλέξετε όταν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τα κοσμήματά σας.

Σκεφτείτε μέσα σε μια μέρα πόσες φορές έρχεστε σε επαφή με το αυτί σας - βουρτσίζετε τα μαλλιά σας, βάζετε ένα καπέλο, αλλάζετε σκουλαρίκια ή τα τρίβετε όταν νιώθετε ότι κάποιος μιλάει για εσάς. Κατά γενικό κανόνα, όσο πιο μακρύς είναι ο λαιμός σας, τόσο μεγαλύτερη είναι η γκάμα των μηκών των σκουλαρικιών που θα σας κολακεύουν. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να τρυπήσετε τα αυτιά σας - από τους τύπους σκουλαρικιών μέχρι τη διαδικασία τρυπήματος και όλα τα υπόλοιπα ενδιάμεσα.