Σκουλαρίκια γιατρού ποιος;

Αυτά τα επίσημα εξουσιοδοτημένα κοσμήματα Doctor Who είναι απλά διασκεδαστικά για να τα έχετε κρεμασμένα στα αυτιά σας, ώστε να σας θυμίζουν τον Doctor και όλες τις περιπέτειές του και φορώντας αυτά τα σκουλαρίκια Tardis θα κάνετε τους άλλους να παρατηρήσουν ότι σας αρέσει ο Doctor Who. Ένας θαυμαστής του Doctor Who φυσικά θα ήθελε να έχει ένα ιδιαίτερο ζευγάρι σκουλαρίκια στο κουτί με τα κοσμήματά του και νομίζω ότι αυτά τα σκουλαρίκια θα ήταν υπέροχα. Εύκολα χάσατε σε εκείνες τις τελευταίες σκηνές στο Doctor Who της περασμένης Κυριακής, όταν ο Doctor αποκαλύπτει το νέο του look, έχει αποκτήσει επίσης ένα μόνο, αριστοκρατικό, μανικετόκουμπο σκουλαρίκι στο αριστερό της αυτί. Διαθέτει χρυσά και ασημένια χέρια που σφίγγουν τα χέρια (που αντιπροσωπεύουν το δεσμό μεταξύ της Γης και του Doctor) στο λοβό του αυτιού και ένα σύμπλεγμα ασημένιων αστεριών που είναι μανικωμένο γύρω από το πάνω αυτί για να αντιπροσωπεύει την εξωγήινη καταγωγή του Doctor.

Αν σας αρέσει ο 11ος Δόκτωρ τότε ξέρετε ότι τα παπιγιόν είναι κουλ και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε αυτά τα σκουλαρίκια γιατί είναι παπιγιόν και αυτό σημαίνει ότι είναι κουλ. Έτσι, όταν φοράτε αυτά τα σκουλαρίκια Tardis, κάποιες αλυσίδες θα κινούνται και αυτό τα κάνει ιδιαίτερα διασκεδαστικά στην όψη, παρόλο που μπορεί να μην είναι τόσο προφανές για τους ανθρώπους ότι πρόκειται για ειδικά σκουλαρίκια Doctor Who. Άλλωστε, ο ηθοποιός έχει μιλήσει εκτενώς για την έμπνευση πίσω από το νέο look του Doctor, το οποίο αποτελείται από ένα T-shirt με ρίγες ουράνιου τόξου, μπλε culottes, πρακτικές μπότες, κίτρινες τιράντες και ένα ξεχωριστό παστέλ μπλε μακό (ανοιχτό μπλε εξωτερικά για το χρώμα του ουρανού, σκούρο μπλε εσωτερικά για το χρώμα του διαστήματος). Μπορεί να σας συγχωρέσουν αν νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για το κοστούμι Doctor Who της Jodie Whittaker.

Αν είστε οπαδός του Doctor Who και χρειάζεστε σκουλαρίκια, τότε αυτά τα σκουλαρίκια Tardis θα ήταν απλά τέλεια για εσάς. Απλά φανταστείτε ότι πρόκειται για το πραγματικό Tardis με τον Doctor μέσα να σας ψιθυρίζει στα αυτιά σας όποτε τον χρειάζεστε. Πρόκειται για γκρι χυτό σκουλαρίκι που μοιάζει με τον διάσημο Weeping Angel από την τηλεοπτική σειρά Doctor Who. Είτε είστε τελειομανής cosplayer, είτε απλά δείχνετε την αγάπη σας, το σκουλαρίκι "Doctor Who Galaxy" είναι ιδανικό.

Τα νέα σας σκουλαρίκια Doctor Who Tardis έρχονται σε μια κάρτα του BBC, ώστε να ξέρετε ότι παίρνετε το πραγματικό υλικό. Αν σας αρέσει ο 11ος Δόκτωρ και το ηχητικό κατσαβίδι του, τότε πρέπει να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτά τα σκουλαρίκια Doctor Who. Πρόκειται για σκουλαρίκια γούρι, ώστε να κρέμονται όμορφα στα αυτιά σας και κάθε φορά που τα νιώθετε να κινούνται να σκέφτεστε τον Δόκτωρ και να ελπίζετε ότι μια μέρα θα μπορέσετε να γίνετε η σύντροφός του.