Τα σκουλαρίκια δεν θα μπουν μέσα;

Αν προσπαθήσατε να βάλετε το σκουλαρίκι από μπροστά και πίσω από το λοβό και εξακολουθεί να μην μπαίνει, δοκιμάστε να το βάλετε από διαφορετικές γωνίες. Μπορεί να μπει μέσα αν εισαχθεί από τη σωστή γωνία. Αν το σκουλαρίκι δεν μπαίνει με λίγη πίεση, η τρύπα μπορεί να έχει ήδη κλείσει εντελώς και πρέπει να επισκεφθείτε έναν επαγγελματία. Μπορεί να βοηθήσει να τοποθετήσετε τα σκουλαρίκια μετά το ντους ή το κολύμπι- μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να εφαρμόσετε μια αντιβιοτική αλοιφή στους λοβούς για να δείτε αν τα σκουλαρίκια θα γλιστρήσουν πιο εύκολα.

Εφόσον έχετε προσπαθήσει αρκετές φορές να τοποθετήσετε το σκουλαρίκι σε ένα από τα αυτιά σας χωρίς επιτυχία, μάλλον ήρθε η ώρα να φέρετε έναν επαγγελματία. Δοκίμασα διαφορετικούς τρόπους για να περάσω τα σκουλαρίκια, ανακαλύπτοντας ότι η μία τρύπα είχε μόλις και μετά βίας σφραγιστεί από πίσω, ενώ η άλλη είχε πραγματικά κλείσει. Άρχισα να βγάζω τα σκουλαρίκια μου τη νύχτα, επειδή με ενοχλούσαν όταν κοιμάμαι (κοιμάμαι στο πλάι) και μετά μου παίρνει αιώνες να τα βάλω όλα πίσω το πρωί, οπότε απλά δεν το έκανα. Αυτά είναι λίγο βαριά στο μπροστινό μέρος, αλλά άλλα σκουλαρίκια που είναι πιο επίπεδα στο μπροστινό μέρος θα σας ενοχλούν πολύ λιγότερο, οπότε μπορείτε να τα αφήσετε μέσα όταν κοιμάστε.

Το να φοράτε σκουλαρίκια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να διακοσμήσετε ή να μεταμορφώσετε την εμφάνισή σας, αλλά αν δεν φοράτε συχνά σκουλαρίκια, τα τρυπήματά σας μπορεί να αρχίσουν να επουλώνονται και να κλείνουν. Αν όμως τα τρυπήματά σας είναι παλαιότερα, αποφύγετε να φοράτε σκουλαρίκια από νικέλιο κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς και μεγάλους κρίκους και σκουλαρίκια που κρέμονται ή πέφτουν. Έχω τρυπήσει τους τρίτους λοβούς μου εδώ και περίπου πάνω από τέσσερα χρόνια και εξακολουθούν να κλείνουν πάνω μου αν δεν αφήνω τα σκουλαρίκια συνέχεια. Είτε καταφέρατε να περάσετε το σκουλαρίκι είτε όχι, φροντίστε σωστά την περιοχή για να αποφύγετε τη μόλυνση.

Για το λόγο αυτό, συνιστάται να μην αφαιρείτε ένα σκουλαρίκι από ένα μολυσμένο αυτί, εκτός αν σας το συμβουλεύσει γιατρός ή επαγγελματίας τρυπανιστής. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία επούλωσης, η Bubbers συνιστά να φοράτε σκουλαρίκια από μέταλλο ποιότητας εμφυτεύματος, ώστε το σώμα σας να σχηματίσει ένα επουλωμένο στρώμα γύρω από το μέταλλο. Έχω αυτό το πρόβλημα όπου αφήνω τα σκουλαρίκια μου έξω για μεγάλα χρονικά διαστήματα, και όταν προσπαθώ να τα τοποθετήσω ξανά μέσα στο τρύπημα, πρέπει να σκάβω μέσα στην τρύπα για να βρω το άλλο άκρο. Όταν δεν φορούσα σκουλαρίκια για μεγάλο χρονικό διάστημα, συνειδητοποίησα ότι ήταν επειδή αυτά που είχα πονούσαν.

Οι τρύπες συχνά μένουν ανοιχτές για μερικές εβδομάδες ή και περισσότερο, αν έχουν παραμείνει εκεί για αρκετά χρόνια χρήσης σκουλαρικιών. Μετά από αυτό, προσπαθήστε να μην περνάτε περισσότερο από μία ή δύο ημέρες χωρίς να φοράτε σκουλαρίκια μέχρι να επουλωθεί πλήρως το τρύπημα συνήθως περίπου ένα χρόνο μετά την τακτική χρήση σκουλαρικιών.