Τα σκουλαρίκια υποτίθεται ότι πονάνε;

Όταν τρυπήσετε για πρώτη φορά τα αυτιά σας, θα πρέπει να αφήσετε τα σκουλαρίκια μέσα μέχρι να επουλωθούν πλήρως τα αυτιά σας. Συνδέονται με κλιπ στους λοβούς των αυτιών σας αντί να μπαίνουν σε ένα τρυπητό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μη φοράτε καθόλου κοσμήματα στα αυτιά σας. Έχω δοκιμάσει σκουλαρίκια με κλιπ - μερικά πραγματικά ριζοσπαστικά ζευγάρια της δεκαετίας του '80 από τη γιαγιά μου - και εκτός από την αίσθηση ότι είναι λίγο βαριά, δεν είναι ενοχλητικά.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα σκουλαρίκια, αλλά θυμάμαι ότι πάντα τα έβγαζα και ξεχνούσα να τα ξαναβάλω και έτσι η τρύπα άρχιζε με κάποιο τρόπο να συρρικνώνεται γρήγορα και φορούσα βαριά σκουλαρίκια για να την ανοίξω και μετά λάδι καρύδας για να διευκολύνω το σκουλαρίκι να μπει. Αν ψάχνετε για τα καλύτερα σκουλαρίκια για πονεμένα αυτιά βεβαιωθείτε ότι τα σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα από καθαρό τιτάνιο ή νιόβιο. Η αλλεργία στο νικέλιο μπορεί να εμφανιστεί από την πρώτη φορά που φοράτε σκουλαρίκια κατά την παιδική ηλικία ή μετά από πολλά χρόνια που τα φοράτε. Μεγάλη συμπάθεια για τα χαριτωμένα σκουλαρίκια από την αδελφή σας - έχω πάρει δώρα κοσμημάτων από φίλους που δεν μπορώ ποτέ να φορέσω και είναι χάλια.

Πρόσφατα πήρα ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια από κρύσταλλα Swarovski και παρόλο που είναι εξαιρετικής ποιότητας σκουλαρίκια, εξακολουθούσαν να ερεθίζουν τα αυτιά μου. Η αδελφή μου ήταν το αντίθετο, έβγαζε αίμα για κάθε τρύπημα, ακόμα και 20 χρόνια μετά το γεγονός, πρέπει να επανατοποθετεί αμέσως τα σκουλαρίκια στους λοβούς της μετά την αφαίρεση ή βίωσε πόνο ακόμα και μέσα σε αρκετές ώρες. Εντάξει λοιπόν έκανα 2 τρυπήματα για πρώτη φορά το αριστερό μου πονάει συνέχεια και έχει περάσει ένας χρόνος και τώρα υπάρχει ένα εξόγκωμα πίσω από το στήριγμα του σκουλαρικιού μου και πονάει τόσο πολύ που δεν μπορώ να το βγάλω δεν έχω μπορέσει καθόλου λόγω του πόνου τους το δεξί μου έχει μηδενικό πόνο σας πειράζει να με βοηθήσετε να το καταλάβω. Μετά από αυτό, μην περάσετε αρκετές εβδομάδες χωρίς σκουλαρίκια, ακούγεται σαν το σώμα σας να μην μπορεί να το αντέξει αυτό αν θέλετε να συνεχίσετε να φοράτε σκουλαρίκια.

Έτσι, ο χόνδρος μου είναι τρυπημένος και στα δύο αυτιά σε δύο σημεία, με τρία κανονικά λοβοτρυπήματα, τα λοβοτρυπήματα μου κάνουν μια χαρά με ασημένιο ασήμι αλλά ο χόνδρος μου δεν μπορώ να φορέσω ούτε πλαστικά καρφιά μέσα χωρίς τρομερό πόνο σαν να αισθάνονται πάντα φρεσκοτρυπημένα αν φοράω σκουλαρίκια (ο χρόνος δεν έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει δεν αντέχω περισσότερο από μια εβδομάδα να τα φοράω cuz του πόνου) Μήπως τυχαίνει να ξέρετε γιατί μπορεί να συμβεί αυτό;. Είχα δύο επιλογές, να κάτσουν και να αστράφτουν στην κοσμηματοθήκη μου ή να βρω έναν τρόπο να ξαναφορέσω σκουλαρίκια με άνεση. Έτσι, αν βιώνετε πόνο στα αυτιά από τη χρήση σκουλαρικιών και ο πόνος υποχωρεί όταν δεν φοράτε σκουλαρίκια, ο λόγος είναι πιθανότατα ότι ο οργανισμός σας έχει αναπτύξει αλλεργία εξ επαφής στο μέταλλο των σκουλαρικιών. Εγώ απλά βάφω το στύλο και τη βάση του πίσω μέρους του σκουλαρικιού με διάφανο βερνίκι νυχιών, το αφήνω να στεγνώσει και είμαι έτοιμη.

Δεν φοράω πάντα σκουλαρίκια και φαίνεται ότι όταν προσπαθώ να φορέσω κάποια, καταλήγω να τρυπάω ξανά τα αυτιά μου κάθε φορά.