Τα βαριά σκουλαρίκια κάνουν τα αυτιά σας να κρεμάνε;

Βαριά σκουλαρίκια Όσο βαρύτερο είναι το σκουλαρίκι, τόσο πιο πιθανό είναι να κρεμάσουν τα αυτιά. Η χαλάρωση των αυτιών συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου και εμφανίζεται στις γυναίκες που φορούν συχνά βαριά σκουλαρίκια. Το πάχος του λοβού σας καθορίζει επίσης το πώς θα σας επηρεάσουν τα βαρύτερα σκουλαρίκια. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτή είναι μια πολύ καθυστερημένη απάντηση, αλλά αναρωτιόμουν πώς θα λειτουργούσε η λύση που προτείνετε με σκουλαρίκια που είναι σε γάντζους αντί για στύλους.

Η εν λόγω ασθενής φορούσε βαριά σκουλαρίκια για χρόνια και τα κοσμήματά της τέντωσαν τα τρυπήματά της από μικρές, ντελικάτες τρύπες σε σχισμές μήκους περίπου μερικών εκατοστών. Αν συνεχίζετε την ημέρα σας, δείχνοντας χαριτωμένη και μοντέρνα, τότε τα σκουλαρίκια με κρίκους είναι απολύτως εντάξει. Υποστηρίζει ότι πάντα είχε μακριούς λοβούς αυτιών, δεν της αρέσουν και θέλει να τους καλύψει με μεγάλα, λαμπερά κοσμήματα, τα οποία, με τη σειρά τους, τα έχουν μακρύνει ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με την ίδια. Όταν πρόκειται για ακούσια τεντωμένες ή σκισμένες τρύπες στα αυτιά, υπάρχουν πολλές χειρουργικές επιλογές για την αποκατάσταση της βλάβης.

Τα σκουλαρίκια με κρίκους φοριούνται σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι θα βγουν ποτέ από τη μόδα. Το να φοράτε σκουλαρίκια κρίκους, ακόμη και τα βαριά, δεν κάνει κακό στα αυτιά σας, αλλά μόνο αν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα κόλπα για να προάγετε την υγεία των λοβών του αυτιού. Εάν έχετε ήδη εκτεταμένη βλάβη στους λοβούς από τη χρήση βαριών σκουλαρικιών, υπάρχει μια ήπια πλαστική χειρουργική επέμβαση για την ενίσχυση των λοβών των αυτιών σας. Μια άλλη εναλλακτική λύση για τα βαριά σκουλαρίκια είναι να σταματήσετε να τα φοράτε, η συχνή χρήση τους μπορεί να προκαλέσει τεντωμένους λοβούς αυτιών, αλλά μπορείτε πάντα να το αλλάξετε λίγο.

Αν δεν είστε σίγουροι για την κατάσταση στην οποία θα βρεθείτε, θα πρέπει να μείνετε μακριά από τα βαριά σκουλαρίκια. Τα statement σκουλαρίκια είναι εντυπωσιακά, αλλά ας αφήσουμε χώρο για μια υγιή ποσότητα ανησυχίας, αν δεν θέλετε τα αυτιά σας να κρέμονται χαμηλά, να κουνιούνται πέρα δώθε κ.λπ. Αν οι τρύπες των σκουλαρικιών σας έχουν τεντωθεί ή σχιστεί, απευθυνθείτε στο γιατρό σας για να συζητήσετε τις θεραπευτικές σας επιλογές. Τα περισσότερα από τα βίντεό της την δείχνουν να βγάζει σπυράκια εξ ου και το παρατσούκλι της, αλλά μοιράστηκε ένα βίντεο επιδιόρθωσης του λοβού του αυτιού αυτό το Σαββατοκύριακο.