Ταινία όπου τα σκουλαρίκια αλλάζουν σώματα;

Η Τζέσικα παίρνει το δίκιο της όταν ένα μαγικό ζευγάρι αρχαίων σκουλαρικιών την κάνει να αλλάξει κατά λάθος σώμα με έναν βρώμικο εγκληματία ονόματι Κλάιβ (τον υποδύεται ο Ρομπ Σνάιντερ), ο οποίος είναι σχεδόν διπλάσιος από αυτήν. Ο βασιλιάς από τότε συνοδεύει την κόρη του στον βασιλικό γαμπρό της, ενώ η πραγματική πριγκίπισσα Nawa χαμογελάει, αν και δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι έπρεπε να ξανασυναρμολογήσει τα σκουλαρίκια πριν η μαγεία των αντικειμένων ολοκληρωθεί στο τέλος μιας πανσελήνου που την οδήγησε να ζήσει τη ζωή της ως σκλάβα. Η Τζέσικα παίρνει το δίκιο της όταν ένα μαγικό ζευγάρι αρχαίων σκουλαρικιών την κάνει κατά λάθος να αλλάξει σώμα με έναν βρώμικο εγκληματία ονόματι Κλάιβ (τον υποδύεται ο Ρομπ Σνάιντερ), ο οποίος έχει σχεδόν τα διπλάσια χρόνια από εκείνη. Μετά από αυτό, η Τζέσικα και οι φίλες της επισκέπτονται το τοπικό εμπορικό κέντρο, όπου η Τζέσικα βάζει σε μπελάδες την αντίζηλό της Μπιάνκα (Λαάς) και βρίσκει τα σκουλαρίκια σε ένα κατάστημα με αφρικανικό θέμα.

Επιλέγοντας να επαληθεύσετε το εισιτήριό σας για αυτή την ταινία, μας επιτρέπετε να ελέγξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο Rotten Tomatoes με μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με την αγορά εισιτηρίου στο Fandango για την ίδια ταινία. Με τα δύο σκουλαρίκια τώρα στο ίδιο πρόσωπο, τα σώματα της Τζέσικα και του Κλάιβ επιστρέφουν στους αρχικούς τους ιδιοκτήτες. Όταν κάθε γυναίκα φοράει ένα από τα σκουλαρίκια, τα σώματά τους ανταλλάσσονται μαγικά, ενώ το μυαλό τους παραμένει στη θέση του. Η Τζέσικα ρίχνει κατά λάθος ένα από τα σκουλαρίκια στο έδαφος, τα κορίτσια απομακρύνονται και ο Κλάιβ παίρνει το σκουλαρίκι.

Όταν κάθε γυναίκα φοράει ένα από τα σκουλαρίκια, τα σώματά τους ανταλλάσσουν μαγικά τις θέσεις τους, ενώ το μυαλό τους παραμένει εκεί που ήταν. Μια πριγκίπισσα γνωστή ως πριγκίπισσα Nawa αηδιάζει με τον γαμπρό του κανονισμένου γάμου της και αλλάζει σώματα με μια σκλάβα μέσω ενός μαγεμένου σετ σκουλαρικιών. Η ταινία περιγράφει μια κακοπροαίρετη έφηβη που βρίσκει μαγικά σκουλαρίκια που την αναγκάζουν να αλλάξει σώματα με έναν ανίκανο κλέφτη. Ήρθαν στην κρεβατοκάμαρα της πριγκίπισσας και βλέπουν τις 2 νεαρές γυναίκες, αν και δεν είδαν τις διαφορές ούτε παρατήρησαν κάτι περίεργο από τα σκουλαρίκια που φορούν και οι δύο γυναίκες ξεχωριστά.

Όταν τα κορίτσια επιστρέφουν στο αφρικανικό κατάστημα, ο ιδιοκτήτης εξηγεί πώς λειτουργούν τα σκουλαρίκια και λέει στα κορίτσια ότι πρέπει να βρουν σύντομα το άλλο σκουλαρίκι, αλλιώς η αλλαγή θα γίνει μόνιμη. Το 50 π.Χ., σε ένα κάστρο της Αβησσυνίας, η πριγκίπισσα Nawa χρησιμοποιεί ένα ζευγάρι μαγεμένων σκουλαρικιών για να ξεφύγει από έναν κανονισμένο γάμο ανταλλάσσοντας σώματα με μια σκλάβα. Τα σκουλαρίκια είναι δύο μεγέθους 2,4 χρυσά αβυσσινιακά σκουλαρίκια με μικρούς 4 σμαραγδένιους-πράσινους πολύτιμους λίθους που έχουν φαινομενικά το σχήμα των χωρισμένων ήλιων.