Θα μου ταιριάζουν τα σκουλαρίκια;

Όταν επιλέγετε σκουλαρίκια που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας, μπορείτε να επιλέξετε είτε να τονίσετε τα χαρακτηριστικά που αγαπάτε είτε να επιλέξετε κάτι για να τραβήξετε την προσοχή από κάτι που θα προτιμούσατε να μην είναι το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άνθρωποι πάνω σας. Κοιτάξτε γύρω σας και θα δείτε ότι από την πασαρέλα μέχρι τον κεντρικό δρόμο, όταν πρόκειται για σκουλαρίκια, όλα επιτρέπονται: μονά, αταίριαστα, πολλαπλά. Φορώντας μεγαλύτερα πιο τολμηρά σκουλαρίκια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα μικρά σκουλαρίκια δεν θα σας πάνε, αλλά ο γενικός κανόνας είναι ότι τα μεγαλύτερα πιο τολμηρά σκουλαρίκια θα σας ταιριάζουν καλύτερα. Κλασικοί τύποι - λειτουργούν τα απλά, διαχρονικά στυλ, όπως οι μικροί κρίκοι, τα σκουλαρίκια με κουμπιά σε χρυσό και ασήμι, τα διαμαντένια καρφιά.

Χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο σκουλαρίκι για μια δεύτερη τρύπα, εξασφαλίζετε ότι μπορείτε ακόμα να βλέπετε το κύριο σκουλαρίκι που βρίσκεται στην πρώτη τρύπα και χρησιμοποιείτε τη δεύτερη τρύπα για να συμπληρώσετε το πρώτο σκουλαρίκι. Οι λοβοί των αυτιών σας θα τεντωθούν κατά τη διάρκεια κάποιου χρόνου, αυξάνοντας σταδιακά το μέτρο των σκουλαρικιών τύπου. Καλές επιλογές για να εξισορροπήσετε το τριγωνικό σας σχήμα είναι τα σκουλαρίκια που είναι φαρδύτερα στο κάτω μέρος και τα σκουλαρίκια σε σχήμα σταγόνας. Τα υποαλλεργικά σκουλαρίκια κατασκευάζονται για όσους παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους τύπους μετάλλων.

Αν θέλετε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, πρέπει να επιλέξετε τα καλύτερα σκουλαρίκια που όχι μόνο ταιριάζουν με το ντύσιμό σας αλλά και δείχνουν πανέμορφα στο πρόσωπό σας. Για τους ανθρώπους που έχουν μικρά στρογγυλά πρόσωπα συνήθως προτείνω να αγοράσετε είτε διαμαντένια καρφιά, είτε μικρούς κρίκους είτε σκουλαρίκια τύπου huggie. Το άλλο πράγμα που πρέπει να έχετε κατά νου όταν επιλέγετε σκουλαρίκια είναι ο τύπος του ντεκολτέ που θα φορέσετε.