Θα μου ταιριάζουν τα σκουλαρίκια αρσενικό;

Αν προτιμάτε να το παίξετε χαλαρά, ένα ζευγάρι ασημένια ή χρυσά καρφιά θα σας ταιριάζουν καλύτερα και θα ταιριάξουν σχεδόν με οτιδήποτε αποφασίσετε να φορέσετε. Αυτά τα σκουλαρίκια σας επιτρέπουν να πειραματίζεστε με διαφορετικά στυλ πιο εύκολα και να μεταβαίνετε από το ένα look στο άλλο αρκετά γρήγορα, ενώ με τα σκουλαρίκια με τρύπα, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε υπόψη την παρουσία τους και να δουλεύετε γύρω από αυτά, πράγμα που μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Φροντίστε μόνο να μην επιλέξετε κάτι πολύ βαρύ, γιατί κινδυνεύετε να αποκαλύψετε το μυστικό σας, καθώς το σκουλαρίκι μπορεί να αρχίσει να γλιστράει από το αυτί σας. Τα σκουλαρίκια στο Stolen Girlfriend's Club είναι αποφασιστικά masc4masc, με κρανία, δαγκώματα φιδιών και στιλέτα να αποτελούν μερικά από τα σχέδια της δροσερής συλλογής κοσμημάτων αυτής της μάρκας surf του Kiwi.

Τα ανδρικά σκουλαρίκια μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους, το θέμα είναι να ταιριάζουν με το προσωπικό σας στυλ και την περίσταση. Υπάρχει μια τόσο μεγάλη ποικιλία από στυλ σκουλαρικιών που το rocking των τρυπημένων αυτιών μπορεί να δείχνει ωραίο στους περισσότερους άντρες, ανεξάρτητα από την αισθητική τους. Όπως κάθε αμφιλεγόμενη τάση, τα ανδρικά σκουλαρίκια, είτε πρόκειται για φτηνά σκουλαρίκια είτε για κοσμήματα Catbird, μπορεί να θαυμάζονται αλλά και να αποδοκιμάζονται. Υπάρχουν δύο τύποι ανδρικών σκουλαρικιών που δεν απαιτούν να τρυπήσετε τα αυτιά σας - οι μαγνήτες και τα κλιπς, ενώ ο αριθμός των επιλογών στυλ είναι σχεδόν ατελείωτος.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι τα κλιπς και οι μαγνήτες είναι οι δύο κύριες επιλογές όταν πρόκειται για μη μόνιμα σκουλαρίκια. Τα κλιπ μπορούν να έρθουν σε ένα τεράστιο εύρος σχημάτων και στυλ, καθιστώντας τα κατάλληλα για σχεδόν κάθε περίσταση. Αν συνήθως φοράτε αρκετά σκουλαρίκια για να ενεργοποιήσετε έναν ανιχνευτή μετάλλων, μειώστε τη χρήση τους και φορέστε μόνο ένα ή δύο σετ σκουλαρίκια στη δουλειά. Καρφιά ή κρεμαστά σκουλαρίκια, κρίκοι ή ακόμα και σήραγγες, για κάθε άντρα, η επιλογή του πιο όμορφου σκουλαρικιού είναι ατομική.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα θα πάρετε αρχικά είτε σκουλαρίκια από χειρουργικό ατσάλι είτε οποιοδήποτε άλλο είδος υποαλλεργικών σκουλαρικιών με καρφιά. Τα ασημένια -μαζί με την πλατίνα και τον λευκόχρυσο- κοσμήματα λειτουργούν καλά για όλα τα είδη δροσερών σκουλαρικιών. Έχω τρυπήσει το αριστερό και το δεξί μου αυτί στην εφηβεία μου, αλλά σταμάτησα να φοράω σκουλαρίκια συνολικά γύρω στα μέσα της δεκαετίας των είκοσι.