Θα πέφτουν τα σκουλαρίκια στο τρενάκι του λούνα παρκ;

Πάω στοίχημα ότι κάποιος έχει τραυματιστεί με σκουλαρίκια στο παρελθόν σε αυτό το τρενάκι ή σε παρόμοιο και γι' αυτό υπάρχει ο κανόνας. Και με εξαίρεση τα σκουλαρίκια του Steel Phantom, δεν θυμάμαι τραυματισμούς που να σχετίζονται με τρυπήματα στο τρενάκι. Συμφωνώ ότι οι θαμώνες πρέπει να έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν σε βόλτες με σκουλαρίκια αν νιώθουν ότι μπορούν να το κάνουν, ο μόνος που θα πάθει κακό είναι ο ίδιος. Την περασμένη εβδομάδα στο Astroworld είπαν στη γυναίκα μου ότι αν δεν έβγαζε τα σκουλαρίκια της δεν μπορούσε να ανέβει στο Serial Thriller.

Τα είχε ήδη βγάλει, συνήθως τα βγάζει σε κάποιες από τις βόλτες που λένε κάτι για τα σκουλαρίκια. Είμαι μεγάλος οπαδός του τρενάκι του λούνα παρκ, αλλά αυτή η βόλτα θρίλερ φαίνεται να έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να αποχωριστούν οι αναβάτες τα επίγεια υπάρχοντά τους. Ενώ έκανε βόλτα με το νεόκτιστο ξύλινο τρενάκι του πάρκου, το Big Dipper, έχασε ένα από τα μαργαριταρένια και χρυσά σκουλαρίκια της. Λοιπόν, έχω δει μερικά πάρκα που απαιτούν να βγάζεις τα σκουλαρίκια κ.λπ.

(μου έρχεται στο μυαλό η KW κατά τη διάρκεια του Steel Phantom) και προσωπικά, νομίζω ότι είναι μέσα στα δικαιώματά τους, αλλά ενοχλητικά. Βρείτε ένα σουτιέν όπου οι κυρίες σας δεν πρόκειται να πέσουν έξω όταν είστε στα ακροβατικά, ή απλά περπατάτε τριγύρω για το θέμα αυτό. Με εκατομμύρια ανθρώπους να επισκέπτονται τα λούνα παρκ κάθε χρόνο, η πιθανότητα να τραυματιστείτε σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ είναι πολύ μικρή (ο κίνδυνος τραυματισμών σε θεματικά πάρκα γενικά είναι περίπου 1 στα 25 εκατομμύρια σύμφωνα με την Επιτροπή Ασφάλειας Καταναλωτικών Προϊόντων). Φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο ότι είστε ο υπάλληλος της Six Flags που έχει επιφορτιστεί με τη δουλειά του να καθαρίζει το χορτάρι του λιβαδιού κάτω από τον Γολιάθ, το ψηλότερο, πιο απότομο και πιο γρήγορο ξύλινο τρενάκι του κόσμου, και πέφτετε πάνω σε κάτι περίεργο.

Πήρα τα πιο άνετα αθλητικά μου παπούτσια και ένα ζευγάρι καρφωτά σκουλαρίκια & παραδέχομαι ότι αυτό το ντύσιμο ήταν τέλειο όλη μέρα.