Τι σκουλαρίκια πρέπει να φορέσω;

Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε σκουλαρίκια από χρυσό 14 καρατίων ή πάνω ή ασήμι 925 για να αποφύγετε την πιθανότητα ανάμιξης νικελίου. Τα πετρόλ σκουλαρίκια της Heidi Klums αναδεικνύουν μεν τον ανοιχτότερο τόνο στα μαλλιά της, αλλά βγάζουν τον χρωματικό της σχεδιασμό εκτός ισορροπίας. Τα υποαλλεργικά σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα για όσους παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους τύπους μετάλλων. Υπάρχουν εκατομμύρια στυλ σκουλαρικιών εκεί έξω και το καθένα έχει τη δυνατότητα να σας κάνει να δείχνετε υπέροχη.

Τούτου λεχθέντος, επειδή το υλικό είναι σύνθεση άλλων μετάλλων (καθώς το καθαρό ασήμι είναι συνήθως πολύ μαλακό για σκουλαρίκια ), φροντίστε να αναζητήσετε τη σφραγίδα 925, η οποία εξασφαλίζει ότι το ασήμι είναι 92,5% καθαρό και επομένως είναι λιγότερο πιθανό να ερεθίσει το δέρμα σας. Ορισμένα κρεμαστά σκουλαρίκια συνοδεύονται από μενταγιόν που είναι μόνιμα συνδεδεμένα, ενώ άλλα έχουν γούρια που μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν για όποια εμφάνιση ή ατμόσφαιρα επιθυμείτε. Τα σκουλαρίκια σας μπορούν να ξεπροβάλλουν πίσω από τα μαλλιά σας όταν τα φοράτε κάτω, ή μπορούν να είναι το κύριο γεγονός όταν φοράτε αλογοουρά ή pixie cut. Μπορείτε, φυσικά, να βρείτε και να φορέσετε έξυπνα, μοναδικά ή αστεία σκουλαρίκια, αλλά ίσως χρειαστεί να ψάξετε λίγο πιο πολύ για να βρείτε κάτι αξιόλογο.

Τα παρακάτω 16 ζευγάρια από καθαρό χρυσό, ασημένιο στερλίνα και πολλά άλλα θα πρέπει να είναι όλα ασφαλή για τα ευαίσθητα αυτιά, οπότε διαβάστε παρακάτω για να ψωνίσετε σκουλαρίκια που θα μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε στην τελειότητα του Instagrammable. Δεδομένου ότι η πιο συχνή αιτία των ευαίσθητων αυτιών είναι πιθανότατα η αλλεργία στο νικέλιο, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αποφύγετε τα σκουλαρίκια που έχουν νικέλιο στους στύλους. Για να εξισορροπήσετε το σχήμα του προσώπου σε σχήμα ανεστραμμένου τριγώνου, επιλέξτε σκουλαρίκια που αποδυναμώνουν το φαρδύ μέτωπο και δημιουργούν την ψευδαίσθηση του πλάτους στη γραμμή του σαγονιού. Είτε αγοράζετε για τον εαυτό σας είτε για κάποιον άλλο, τα ψώνια για το τέλειο ζευγάρι σκουλαρίκια πρέπει να είναι διασκεδαστικά και όχι αγγαρεία.

Οι δραματικοί, ή οι σικ τύποι της πόλης, επιλέγουν σκουλαρίκια με ευθείες άκρες και τετράγωνα, ορθογώνια και τριγωνικά σχήματα.