Είναι αντιεπαγγελματικά τα σκουλαρίκια;

Ουσιαστικά, οι επαγγελματίες αναμένεται να διατηρούν τα πράγματα έξυπνα και απλά, πράγμα που σημαίνει ότι το τρύπημα διπλού αυτιού μπορεί να μην είναι η χειρότερη επιλογή, αν επιμείνετε στα απλά σκουλαρίκια. Οι εταιρείες έχουν συμβαδίσει με την εποχή και έχουν δημιουργήσει πολιτικές που διευκολύνουν τα σκουλαρίκια και άλλες μορφές αυτοέκφρασης μέσα στο γραφείο. Αντίθετα, τα μικρά σκουλαρίκια όπως τα καρφιά που διατίθενται σε διάφορα μέταλλα είναι γενικά πιο κατάλληλα, ελκυστικά και καθολικά αποδεκτά στους άνδρες. Χάρη στην πρόσφατη αύξηση της δημοτικότητας των σκουλαρικιών για άνδρες, υπάρχει καλύτερη κατανόηση του τι ακριβώς λειτουργεί και τι όχι.

Αν έχετε μια ανεπίσημη ή πιο ευέλικτη και υπαίθρια εργασία και ένα φοβερό αφεντικό που σας ενισχύει, θα πρέπει να αγαπάτε κάθε μέρα εργασίας με το αγαπημένο σας ζευγάρι σκουλαρίκια. Πολλοί νέοι άνδρες και γυναίκες βρίσκουν τα ανδρικά σκουλαρίκια ελκυστικά, ιδιαίτερα αν είναι διακριτικά, καλά συντονισμένα και εξυπηρετούν έναν σκοπό ως μέρος μιας συνολικής αισθητικής. Οι άνδρες που φορούν σκουλαρίκια μπορεί να μην λαμβάνονται καν υπόψη αν προσπαθούν να προσληφθούν, γι' αυτό οι άνδρες θα πρέπει να αποφεύγουν να φορούν σκουλαρίκια στις συνεντεύξεις για δουλειά κατά γενικό κανόνα. Μερικές από αυτές τις γυναίκες πιστεύουν ότι οι άνδρες φαίνονται καλύτερα όταν φορούν μόνο ένα σκουλαρίκι, καθώς τα δύο δεν είναι αρκετά διακριτικά.

Ακούστε πώς έχουν τα πράγματα, αν φοράτε συχνά πολλά σκουλαρίκια στα τρυπήματα των αυτιών σας, τόσα πολλά που μπορεί να ενεργοποιήσουν έναν ανιχνευτή μετάλλων, ίσως θα ήταν καλή ιδέα να μειώσετε τον αριθμό των σκουλαρικιών που επιλέγετε να φοράτε σε ένα ή δύο σετ σκουλαρικιών. Τούτου λεχθέντος, πολλοί άνθρωποι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με τους άνδρες που φορούν σκουλαρίκια, παρά την πρόσφατη τάση και παρά το γεγονός ότι δεν παραβιάζουν κάποιον συγκεκριμένο ενδυματολογικό κώδικα. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ανδρικά σκουλαρίκια, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων περιόδων για να τα φορέσετε και των πιο αποτελεσματικών τρόπων για να τα φορέσετε. Και αν μια γυναίκα δεν φοράει δυνατά, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, σχεδόν κανείς δεν θα τα προσέξει, ακόμη και αν είχατε διπλά σετ σκουλαρικιών σε κάθε αυτί.

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι τα ανδρικά σκουλαρίκια είναι ελκυστικά επειδή δείχνουν πόσο σίγουρος είναι ένας άνδρας για τον ανδρισμό του. Ανεξάρτητα από το αν είστε κορίτσι ή άντρας, αν σας επιτρέπεται να φοράτε σκουλαρίκια φορέστε απλά και υψηλής ποιότητας κοσμήματα. Σήμερα, οι άνδρες εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν στίγματα όταν φορούν σκουλαρίκια επειδή η κοινωνία ισχυρίζεται ότι είναι θηλυκά. Επίσης, θα χαρείτε να μάθετε ότι κανείς δεν θα σχολιάσει τα διπλά σκουλαρίκια σας, ειδικά όχι στην εποχή μας.