Σκουλαρίκια όταν είστε έγκυος;

Οι δοκιμές έδειξαν ότι παρόλο που τα επίπεδα έπεφταν όσο τα σκουλαρίκια αφαιρούνταν, το επίθεμα μπορούσε να παράγει τις απαραίτητες ποσότητες της ορμόνης στην κυκλοφορία του αίματος. Εάν δεν προσπαθείτε να αγοράσετε νέα σκουλαρίκια, μπορείτε να αφήσετε τα σκουλαρίκια σας έξω για όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας χωρίς να κλείσουν οι τρύπες σας. Αυτό περιλαμβάνει τα παραδοσιακά σκουλαρίκια και δαχτυλίδια καθώς και τα εναλλακτικά τρυπήματα, όπως τα καρφιά γλώσσας, τα δαχτυλίδια θηλής και τα τρυπήματα αφαλού. Για να προσομοιώσουν την αφαίρεση των σκουλαρικιών κατά τη διάρκεια του ύπνου, οι ερευνητές εφάρμοσαν τα επιθέματα για 16 ώρες και στη συνέχεια τα αφαίρεσαν για οκτώ ώρες.

Τα σκουλαρίκια θα αφαιρούνταν τη νύχτα και το αντισυλληπτικό έμπλαστρο θα έπρεπε να αλλάζεται περιοδικά, πιθανότατα περίπου μία φορά την εβδομάδα. Τα δοκιμαστικά επιθέματα που είχαν διαστάσεις περίπου ενός τετραγωνικού εκατοστού και περιείχαν την ορμόνη λεβονοργεστρέλη τοποθετήθηκαν στις πλάτες των σκουλαρικιών και εφαρμόστηκαν στο δέρμα. Ενώ ορισμένες γυναίκες δεν θα έχουν καμία αλλαγή στο δέρμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και θα διαπιστώσουν ότι μπορούν να φορούν δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ καθ' όλη τη διάρκεια της εμβρυϊκής κύησης, άλλες μπορεί να παρατηρήσουν αλλαγές στην αντίδραση του δέρματος ήδη από τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης τους. Το επίθεμα σκουλαρικιού αποτελείται από τρία στρώματα - το ένα στρώμα είναι αδιαπέραστο και περιλαμβάνει μια κόλλα για να συγκρατείται στην πλάτη ενός σκουλαρικιού, στην κάτω πλευρά ενός ρολογιού ή στην εσωτερική επιφάνεια ενός κολιέ ή δαχτυλιδιού.

Έπρεπε να σταματήσω να φοράω τη λευκοχρυσή βέρα μου και έπρεπε να αντικαταστήσω όλες τις φτηνές βάσεις των σκουλαρικιών μου με σύρμα από ασήμι 925.Έχω παρατηρήσει ότι από τότε που έμεινα έγκυος, σχεδόν όλα τα σκουλαρίκια μου κάνουν τα αυτιά μου να αιμορραγούν και γίνονται τόσο επώδυνα.