Πονάνε τα βαριά σκουλαρίκια;

Τα σκουλαρίκια μπορούν να αποτελέσουν μια όμορφη, φωτεινή προσθήκη σε κάθε ντύσιμο, αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά βαριά. Και αν φοράτε τακτικά βαριά σκουλαρίκια, με την πάροδο του χρόνου μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσουν κάποια άσχημα πράγματα στους λοβούς των αυτιών σας. Δεδομένου ότι τα σκουλαρίκια που φοριούνται στον λοβό του αυτιού προσθέτουν βάρος σε μια λεπτή λωρίδα δέρματος, η φθορά από τη βαρύτητα θα τεντώσει το τρύπημα του λοβού του αυτιού από μια στρογγυλή τρύπα σε οβάλ. Αλλά πριν πετάξετε το αγαπημένο σας ζευγάρι υπερμεγέθη σκουλαρίκια, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο τι μπορείτε να κάνετε για να αθληθείτε την τάση χωρίς να θυσιάσετε την άνεση.

Χρησιμοποιήστε ένα σέρ για να αποφύγετε τον φονικό πόνο των αυτιών σας, στηρίζει τα σκουλαρίκια σας και κάνει τον πόνο υποφερτό, υπάρχουν πολλά σκουλαρίκια που έχουν το δικό τους σέρ αλλά αν δεν ισχύει αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε αλυσίδα που ταιριάζει με τα σκουλαρίκια σας και είστε έτοιμες. Αν φοράτε συνέχεια statement σκουλαρίκια με πραγματικό βάρος, μπορείτε να τεντώσετε τους λοβούς σας και να επιμηκύνετε επίσης τις τρύπες στις οποίες τρυπώνουν οι πλάτες των σκουλαρικιών σας. Η χειρουργική ταινία παρέχει πρόσθετη στήριξη, ώστε η τρύπα που έχει τρυπηθεί να μην επωμίζεται όλο το βάρος των βαριών σκουλαρικιών σας. Αν δεν είστε διατεθειμένοι να παραλείψετε αυτή την τάση, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αποφύγετε τα βαριά σκουλαρίκια από το να τραβάνε τους ευαίσθητους λοβούς των αυτιών σας και να προκαλούν δυσφορία.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από σκουλαρίκια από κοίλο ξύλο, ή ακόμα και από ελαφριά υλικά, τα οποία δεν προκαλούν δυσφορία, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό τα φοράτε. Δυστυχώς, ενώ προσφέρουν ένα μοναδικό στυλ κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων, αυτά τα μεγάλα σκουλαρίκια τείνουν να είναι βαριά, οδηγώντας σε μια καλή σκηνή. Παίρνετε απλώς ένα κομμάτι και το τοποθετείτε πίσω από το αυτί, το οποίο στη συνέχεια δίνει στήριξη και δύναμη στο αυτί, ακόμη και όταν φοράτε βαριά σκουλαρίκια. Ένας άλλος τρόπος για να φορέσετε τα μεγάλα σκουλαρίκια χωρίς ερεθισμούς είναι να βρείτε μια κλωστή παρόμοια με το χρώμα του δέρματός σας και να κάνετε έναν κόμπο στη μια πλευρά, να τη στερεώσετε στο πάνω μέρος των σκουλαρικιών και το άλλο μέρος σε μια καρφίτσα.

Τα σκουλαρίκια γούρι είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή, καθώς είναι ελαφριά, προσιτά είναι διαθέσιμα σε διάφορα σχήματα και μεγέθη, είναι συνήθως κατασκευασμένα από ελαφρύ μέταλλο και δεν τεντώνουν τους λοβούς των αυτιών σας. Λάβετε υπόψη σας ότι σχεδιάζετε το εργαλείο σας για την ημέρα γιατί μπορεί να θέλετε να φοράτε βαριά σκουλαρίκια μόνο για μερικές ώρες. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι περνούν από το σχίσιμο του δέρματος των λοβών των αυτιών λόγω των βαριών σκουλαρικιών και μερικές φορές κολλάνε σε κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ράψιμο του λοβού. Το να φοράτε σκουλαρίκια με κρίκους, ακόμη και τα βαριά, δεν είναι κακό για τα αυτιά σας, αλλά μόνο αν χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα κόλπα για να προάγετε την υγεία των λοβών των αυτιών.