Πρέπει το κολιέ σας να ταιριάζει με τα σκουλαρίκια σας;

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε πριν βγείτε από την πόρτα είναι αν είστε ευτυχισμένη, άνετη και σίγουρη για τον εαυτό σας με τα σκουλαρίκια, τα κολιέ ή το ντύσιμο που θα επιλέξετε. Μας αρέσει επίσης η ιδέα του συνδυασμού δύο φαινομενικά άσχετων κοσμημάτων από την ίδια περιοχή, όπως το να συνδυάσετε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια Αζτέκων με ένα κολιέ Αζτέκων, για μια πολιτιστική προσέγγιση. Μπορείτε να διακοσμήσετε κάθε σημείο του σώματός σας, από το λαιμό μέχρι τα αυτιά και τα χέρια σας, και να διατηρήσετε αυτό το δροσερό, ταιριαστό look που επιδιώκατε από την αρχή. Ενώ τα δύο πωλούνται ως ζευγάρι τις περισσότερες φορές, ορισμένα άτομα το βρίσκουν βαρετό και βαρετό να φοράνε τα ίδια σκουλαρίκια και κολιέ.

Νομίζω ότι είναι μια άλλη ιστορία όταν μπαίνετε σε κοσμήματα μεγάλης κλίμακας με πολύ εμφανή σκουλαρίκια, κολιέ και βραχιόλια. Συνήθως κάνω ένα μαργαριταρένιο κολιέ με διαμαντένια καρφιά, ή ένα statement κολιέ ή statement σκουλαρίκια, αλλά όχι όλα μαζί ταυτόχρονα. Αν φοράτε μακριά κρεμαστά σκουλαρίκια, είτε δεν φοράτε κολιέ, είτε κάτι μακρύ, όπως μια μακριά αλυσίδα με κρεμαστό κόσμημα. Αν έχετε ποτέ αμφιβολίες, δείτε τους δοκιμασμένους κανόνες για το ταίριασμα των κοσμημάτων, που θα σας βοηθήσουν να τα φορέσετε σωστά στον εταιρικό κόσμο.

Με ένα statement κολιέ φαίνεται καλύτερο να φοράτε κάτι που γεμίζει το ντεκολτέ -όπως v neck ή ένα στρογγυλεμένο ντεκολτέ scoup. Σήμερα, ωστόσο, μια τάση κερδίζει γρήγορα έδαφος, όπου διασημότητες εντοπίζονται να φορούν αταίριαστα σκουλαρίκια και να τα καταφέρνουν. Ακόμα και αν φοράτε ένα ασημένιο κολιέ από ασήμι 925 με εντυπωσιακές κεντρικές χάντρες και θέλετε να το δέσετε με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που έχουν να κάνουν με ανάμεικτα μέταλλα και αφήνουν τις χάντρες πίσω τους, το βασικό υλικό θα βοηθήσει να ενοποιήσετε τα πράγματα για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Εξακολουθούν να προσφέρουν μια συνεκτική αίσθηση σε ολόκληρη την εμφάνισή σας και δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για να μην ταιριάζουν σωστά τα σκουλαρίκια σας.

Τα μικρά και απλά καρφωτά σκουλαρίκια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα βάρη του αγαπημένου σας χοντρού ή υπερμεγέθους κολιέ. Συνήθιζα να φοράω ένα κολιέ με ένα μεγαλύτερο δαχτυλίδι, ένα μικρό ροζ χρυσό καρφί από τριφύλλι ή μια κρυστάλλινη χάντρα σε ροζ χρυσή βάση. Μη φοβάστε να προκαλέσετε τα όρια συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά, χρώματα, μεγέθη και θέματα για να δημιουργήσετε ένα ντουέτο κοσμημάτων που είναι ιδανικό για εσάς. Έχω φορέσει αυτά τα δύο είδη κοσμημάτων, αλλά πάντα φοράω διαμαντένια καρφωτά σκουλαρίκια με οποιοδήποτε κολιέ μου ταιριάζει.