Μπορούν τα σκουλαρίκια να είναι πολύ βαριά;

Τα σκουλαρίκια μπορούν να αποτελέσουν μια όμορφη, φωτεινή προσθήκη σε κάθε ντύσιμο, αλλά μπορεί επίσης να είναι αρκετά βαριά. Και αν φοράτε τακτικά βαριά σκουλαρίκια, με την πάροδο του χρόνου μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσουν κάποια άσχημα πράγματα στους λοβούς των αυτιών σας. Ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα με τα βαριά σκουλαρίκια δεν είναι μόνο το βάρος τους, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κατανέμεται. Αρχικά, οι ασθενείς με μερικές ρήξεις ενημερώνονται ότι πρέπει απλώς να σταματήσουν να φορούν τα σκουλαρίκια τους για να αφήσουν τον λοβό να επουλωθεί μόνος του, αλλά αυτό συχνά δεν λειτουργεί.

Ξέρω πολλούς ανθρώπους εκεί έξω που θα έδιναν λεφτά για ωραία σκουλαρίκια που το συνηθισμένο κοινό θα κατακεραύνωνε εξαιτίας του εύρους και του βάρους τους. Με τον τρόπο που είναι σχεδιασμένα τα σκουλαρίκια, μπορούν να ασκήσουν εξαιρετική πίεση σε ένα πολύ μικρό τμήμα του αυτιού. Μια άλλη εναλλακτική λύση για τα βαριά σκουλαρίκια είναι να σταματήσετε να τα φοράτε, η συχνή χρήση τους μπορεί να προκαλέσει τεντωμένους λοβούς αυτιών, αλλά μπορείτε πάντα να το αλλάξετε λίγο. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι περνούν από το ξήλωμα του δέρματος των λοβών του αυτιού εξαιτίας των βαριών σκουλαρικιών και μερικές φορές κολλάνε σε κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε ράψιμο του λοβού.

Αν προσπαθείτε να αλλάξετε την ευθυγράμμιση των σκουλαρικιών έτσι ώστε να πλαισιώνουν το πρόσωπο αντί να εξέχουν από το αυτί σε γωνία 45 μοιρών όλα μπορούν να γίνουν πολύ περίπλοκα και ακόμη πιο βαριά. Σε αυτό το νήμα η συζήτηση για το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να εκληφθεί ως άδεια για τη δημιουργία υπερβολικά βαριών σκουλαρικιών. Αν τα σκουλαρίκια σας είναι πολύ βαριά και ξέρετε ότι πρέπει να τα κρατάτε, ίσως να θέλετε να επενδύσετε σε κάτι σαν την απλή μεταλλική αλυσίδα, η οποία θα σας βοηθήσει στο να κρατήσετε το βάρος μακριά από τον λοβό του αυτιού. Ένα ζευγάρι υπέροχα σκουλαρίκια είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί, στο περιεχόμενο κάθε ένα είναι πιο δαπανηρό από ένα αντίστοιχο δαχτυλίδι.

Χρησιμοποιήστε ένα σέρ για να αποφύγετε τον φονικό πόνο των αυτιών σας, στηρίζει τα σκουλαρίκια σας και κάνει τον πόνο υποφερτό, υπάρχουν πολλά σκουλαρίκια που έχουν το δικό τους σέρ αλλά αν δεν ισχύει αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε αλυσίδα που ταιριάζει με τα σκουλαρίκια σας και είστε έτοιμοι. Ανεξάρτητα από το πόσο βαριά είναι τα σκουλαρίκια σας, συνηθίστε να τα αφαιρείτε μόλις επιστρέψετε στο σπίτι. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που κάνουν statement μπορεί να αναβαθμίσει αμέσως ένα casual ντύσιμο ή να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου. Τα βαριά σκουλαρίκια προκαλούν επίσης τελικά την τρύπα στο λοβό του αυτιού να γίνει σχισμή που προχωρά προς το κάτω μέρος του λοβού του αυτιού.