Τι σκουλαρίκια να φορέσετε με ποιο ντεκολτέ;

Με το λαιμό και τους ώμους κομψά εκτεθειμένους, μπορείτε να τονίσετε το σχήμα με ένα λαμπερό τσόκερ και απλά σκουλαρίκια. Παρόλο που δεν υπάρχουν αυστηροί και απαράβατοι κανόνες σχετικά με το τι κοσμήματα να φορέσετε (και συχνά οι αποφάσεις που παραβιάζουν τους κανόνες και δημιουργούν δηλώσεις λειτουργούν), ορισμένοι κανόνες μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιλογή του ντυσίματός σας. Το δομημένο ντεκολτέ ενός halter neck εστιάζει όλη την προσοχή γύρω από το λαιμό σας, ακόμη και πριν επιλέξετε τι κοσμήματα θα φορέσετε με το halter φόρεμά σας. Για να προσδώσετε στη νυφική σας εμφάνιση την κατάλληλη δόση λάμψης, φορέστε κοσμήματα με κρύσταλλα Swarovski που αστράφτουν, λαμπυρίζουν και λάμπουν.

Μια άλλη επιλογή με ένα φόρεμα χωρίς πλάτη είναι να φορέσετε σκουλαρίκια που πέφτουν, καθώς το μήκος των σκουλαρικιών ενισχύει τη γραμμή του φορέματος χωρίς πλάτη. Τα κοσμήματα που θα φορέσετε με αυτή τη σιλουέτα θα πρέπει να ενισχύουν τη γραμμή του φορέματος στην πλάτη για να δημιουργηθεί ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Αναδείξτε τα καλύτερα διαμαντένια κοσμήματα των σχεδιαστών σας όταν φοράτε ένα φόρεμα χωρίς ώμους για μια κομψή εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα. Τα μεγάλα, τολμηρά statement σκουλαρίκια κάθε είδους είναι ιδανικά για να το απογειώσετε λίγο, αλλά δεν συνιστώ καρφιά, εκτός αν προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή μακριά από την περιοχή.

Θα σας δείξουμε πώς να φορέσετε κολιέ για διαφορετικά ντεκολτέ και θα σας δώσουμε επιπλέον συμβουλές για το πώς να φορέσετε διαφορετικά στυλ κολιέ για να κάνετε την επιλογή σας απλή. Αν σας αρέσει η ιδέα των σετ κολιέ και σκουλαρικιών, επιλέξτε ένα κολιέ μικρού μήκους με ασορτί καρφιά. Μπορείτε να πάτε στο άλλο άκρο και να φορέσετε ένα μακρύ κολιέ που περνάει από το ντεκολτέ του off-the-shoulder φορέματος. Τα κολιέ μπορεί να φαίνονται παράταιρα ή να πιάνονται στην ασύμμετρη λαιμόκοψη, γι' αυτό, αντί γι' αυτό, αξεσουάρστε την εντυπωσιακή γωνία με σκουλαρίκια με στύλους ή σκουλαρίκια που πέφτουν.

Εναλλακτικά, όταν αποφασίζετε τι κοσμήματα να φορέσετε με ένα στράπλες φόρεμα, εξισορροπήστε την εμφάνιση αφήνοντας το φόρεμα να κάνει τη δουλειά κάτω από το λαιμό και αφήνοντας τα σκουλαρίκια να τραβήξουν την προσοχή στο πρόσωπο. Τα Teardrops, από το ίδιο το όνομα είναι σκουλαρίκια σε σχήμα δακρύων, ιδανικά σχεδιασμένα να κρέμονται ακριβώς κάτω από τον λοβό του αυτιού.