Σκουλαρίκια όταν φοριούνται;

Από καρφιά και κρίκους μέχρι κρίκους και πολλά άλλα, αυτά είναι τα πέντε είδη σκουλαρικιών που πρέπει να έχουν όλοι, καθώς και μερικές διασκεδαστικές επιλογές για εκείνους που. Γύρω στο 1908, τα κρεμαστά σκουλαρίκια αναβίωσαν, αλλά με ελαφριές, αρθρωτές σταγόνες από μικρότερες πέτρες αντί για σταγόνες από μία πέτρα- τα διαμάντια, τα μαργαριτάρια και οι πέτρες που ταιριάζουν με το χρώμα του κοστουμιού ήταν τα πιο δημοφιλή υλικά. Αν τυχαίνει να είστε ντυμένοι στα μαύρα, μπορείτε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να επιλέξει σκουλαρίκια που θα σας δώσουν λίγο χρώμα και ενδιαφέρον στην επαγγελματική σας ενδυμασία. Ορισμένα είναι τοποθετημένα σε μεταλλικά υποστηρίγματα, ενώ άλλα έχουν το εύρημα του σκουλαρικιού προσαρτημένο στο πίσω μέρος του υλικού των κουμπιών.

Τα ογκώδη σκουλαρίκια με κουμπιά που κάλυπταν το κάτω μισό του αυτιού και οι μεγάλοι κρεμαστοί κρίκοι ήταν δημοφιλή στυλ και τα κοινά φινιρίσματα ήταν γυαλιστερό χρυσάφι, φωτεινά χρώματα σε αντίθεση με το μαύρο και μια ποικιλία από μπρονζέ και ιριδίζοντα μεταλλικά φινιρίσματα. Για να αποφευχθεί η απώλεια πολύτιμων διαμαντένιων σκουλαρικιών, προστέθηκαν πιαστράκια για να ασφαλίζουν τα κάτω μέρη των συρμάτων του αυτιού. Και αν φοράτε statement σκουλαρίκια, κάντε οικονομία στα υπόλοιπα κοσμήματα δεν είναι 25 Δεκεμβρίου και δεν έχετε κλαδιά. Ήταν επίσης της μόδας να φοράτε κρεμαστά σκουλαρίκια σε κορδόνια ή κορδέλες που περνούσαν μέσα από τους λοβούς των αυτιών και δένονταν σε φιόγκους, και να δένετε φιόγκους από κορδέλες στις κορυφές των σκουλαρικιών για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι μοντέρνα κρεμαστά σκουλαρίκια που συνδυάζονται αβίαστα με μια επίσης πολύ μοντέρνα ολόσωμη φόρμα. Τα σκουλαρίκια σας μπορούν να ξεπροβάλλουν πίσω από τα μαλλιά σας όταν τα φοράτε κάτω, ή μπορούν να είναι το κύριο γεγονός όταν φοράτε αλογοουρά ή pixie cut. Τα upcycled drop σκουλαρίκια της Svnr είναι ιδανικά για να τα πακετάρετε για τις επερχόμενες καλοκαιρινές αποδράσεις, όταν συνδυάζονται με ένα ονειρεμένο φόρεμα διακοπών. Πρόκειται για μια ταξιδιωτική θήκη κοσμημάτων με μια μπάρα σκουλαρικιών για τα σκουλαρίκια με σπείρωμα ή τα καρφιά σας, καθώς και τσέπες για μεγαλύτερα κρεμαστά σκουλαρίκια και κρίκους.

Επίσης, τα μινιμαλιστικής έμπνευσης σκουλαρίκια έχουν αυτό το σχεδόν φουτουριστικό και εξωπραγματικό σχήμα που σίγουρα θα καταλήξετε με μια αξιοπρόσεκτη εμφάνιση. Ενώ το σκουλαρίκι με τον χαυλιόδοντα της Pattaraphan είναι σίγουρα για τους τολμηρούς (μοιάζει με χαυλιόδοντα ελέφαντα που τυλίγεται γύρω από το αυτί σας), η ίδια πιστεύει ότι μπορείτε να ξεκινήσετε πιο χαμηλών τόνων. Τα λευκά και χρωματιστά στρας ήταν δημοφιλή, όπως και οι χάντρες και τα ψεύτικα μαργαριτάρια όλων των ειδών, χρωμάτων και τελειωμάτων, συχνά τυλιγμένα σε πολλαπλά σκέλη γύρω από το λαιμό και στερεωμένα με ένα κούμπωμα από συγκεντρωμένες χάντρες που ταιριάζουν με τα σκουλαρίκια. Στις περισσότερες κυρίες αρέσει να φορούν τα statement σκουλαρίκια τους με πιο επίσημο, παρά με βασικό και casual ντύσιμο, αλλά όλα εξαρτώνται από το προσωπικό σας στυλ, τη διάθεση και τον χαρακτήρα σας.

Τις δύο τελευταίες δεκαετίες του δέκατου ένατου αιώνα, τα μεγάλα κρεμαστά σκουλαρίκια βγήκαν από τη μόδα, εν μέρει επειδή δεν συμβάδιζαν με τα νέα μοντέρνα ψηλά κολάρα των φορεμάτων και των μπλούζων, καθώς και με τα περίτεχνα κολιέ με κολάρα σκύλου που φοριόντουσαν το βράδυ και κάλυπταν σχεδόν πλήρως τον λαιμό.