Ποια σκουλαρίκια πρέπει να φορέσω;

Επιλέξτε σκουλαρίκια με στρογγυλεμένες και καμπυλωτές λεπτομέρειες. Κλασικοί τύποι - απλοί, διαχρονικοί τύποι όπως μικροί κρίκοι, σκουλαρίκια με κουμπιά σε χρυσό και ασήμι, διαμαντένια καρφιά λειτουργούν. Φυσικοί τύποι - φορέστε μικρά και απλά, ώστε να τα προσέχετε ελάχιστα. Επιλέξτε σκουλαρίκια με βάση το χρώμα και το μήκος των μαλλιών σαςΑν έχετε ξανθό ή χρυσό χρώμα μαλλιών, τα χρυσά σκουλαρίκια θα ήταν ιδιαίτερα όμορφα πάνω σας.

Μπορείτε, βέβαια, να βρείτε και να φορέσετε έξυπνα, μοναδικά ή αστεία σκουλαρίκια, αλλά ίσως χρειαστεί να ψάξετε λίγο περισσότερο για να βρείτε κάτι αξιόλογο. Αν έχετε κοντό λαιμό, τα καρφωτά σκουλαρίκια ή τα σκουλαρίκια που εστιάζουν την προσοχή στο ύψος του λοβού του αυτιού σας μπορεί να είναι πιο κολακευτική επιλογή από τα σκουλαρίκια που πέφτουν. Ενώ οι περισσότερες από αυτές τις επιλογές είναι καλύτερο να αφεθούν απλώς στην προσωπική σας προτίμηση, τα ψώνια για σκουλαρίκια μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκα. Αν αγαπάτε την εμφάνιση των αυτιών σας, δοκιμάστε σκουλαρίκια με τρυπητό κλιπ-μπακ ή αγκίστρι βοσκού, τα οποία εκθέτουν πλήρως και επομένως αναδεικνύουν τα όμορφα διαμορφωμένα αυτιά.

Για δραματικό, ή city chic στυλ επιλέξτε σκουλαρίκια με ίσια άκρα, γεωμετρικά κοσμήματα σε τετράγωνα, ορθογώνια και τριγωνικά σχέδια. Αν έχετε τετράγωνο σαγόνι, ή τριγωνικό ή ανεστραμμένο οβάλ πρόσωπο (όπου το σαγόνι είναι φαρδύτερο από τη γραμμή των μαλλιών), μπορεί να διαπιστώσετε ότι προτιμάτε πιο κοντά σκουλαρίκια που σταματούν οπτικά πάνω από το σαγόνι και εκτρέπουν από την έμφαση στο χαμηλότερο σημείο του προσώπου. Πολλοί ειδικοί της μόδας θα σας έλεγαν να προχωρήσετε και να επιλέξετε όποια σκουλαρίκια σας αρέσουν, αλλά αν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα σκουλαρίκια που θα φορέσετε θα σας κολακεύουν περισσότερο, είναι καλύτερο να εξετάσετε το στυλ και το σχήμα των σκουλαρικιών και πώς αυτά ταιριάζουν με το συγκεκριμένο σχήμα του προσώπου σας. Τα υποαλλεργικά σκουλαρίκια είναι κατασκευασμένα για όσους παρουσιάζουν αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένους τύπους μετάλλων.

Τα σκουλαρίκια με κάθετη έμφαση επαναλαμβάνουν και τονίζουν τις κάθετες γραμμές του προσώπου, συμπεριλαμβανομένου του ισχυρότερου κάθετου στοιχείου στο πρόσωπο, της μύτης. Μπορεί επίσης να συναντήσετε αυτόν τον τύπο ανδρικών σκουλαρικιών που ονομάζονται σκουλαρίκια drop hoop, επειδή το γούρι πέφτει (κρέμεται) από το στεφάνι. Τα σκουλαρίκια σας μπορούν να ξεπροβάλλουν πίσω από τα μαλλιά σας όταν τα φοράτε κάτω, ή μπορούν να είναι το κύριο γεγονός όταν φοράτε αλογοουρά ή pixie cut. Τα σκουλαρίκια δεν ταξινομούνται ως casual ή formal, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να πάτε με έναν χρυσό κρίκο σε μια συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου.

Ταυτόχρονα, τα σύρματα μπορεί να αντικατοπτρίζουν τις λεπτές γραμμές στο πρόσωπο, ειδικά αυτές γύρω από το στόμα, οι οποίες είναι πιο κοντά στα σκουλαρίκια.