Ποια σκουλαρίκια είναι στη μόδα τώρα;

Ανάλογα με το μήκος, το πάχος και τις διακοσμήσεις τους, τα σκουλαρίκια κρίκοι μπορούν να αποτελέσουν ένα χαριτωμένο αξεσουάρ ή ένα τολμηρό statement κομμάτι. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι θα δείτε, μπορείτε να περιμένετε πράγματα όπως ενημερωμένα μαργαριτάρια μπαρόκ, κολιέ με χάντρες και σημαντικές στιγμές με σκουλαρίκια που θα σας κάνουν να είστε έτοιμες για κάθε εικονική συνάντηση. Αντί για περίτεχνα στρώματα στολιδιών, τα σκουλαρίκια που πέφτουν διαθέτουν μια απλή αλυσίδα ή ένα πωρωμένο μεταλλικό στέλεχος που πέφτει κάτω από το αυτί με γοητευτικά σχέδια, όπως χρυσά μπιχλιμπίδια, κομψά μαργαριτάρια και λαμπρές συστάδες πολύτιμων λίθων. Το σωστό ζευγάρι σκουλαρίκια δεν θα σας κάνει μόνο να αισθάνεστε υπέροχα- τα σκουλαρίκια έχουν τον τρόπο να συνδυάζουν ένα σύνολο.

Οι fashionistas απολαμβάνουν να φορούν απροσδόκητους συνδυασμούς σκουλαρικιών, όπως ένα λείο μαργαριταρένιο καρφί στο ένα αυτί με ένα ρυτιδιασμένο γεωμετρικό σχέδιο που σαρώνει τους ώμους στο άλλο. Για όσους έχουν καταστρέψει τα όνειρά τους για κοσμήματα από σκληρές αλλεργικές αντιδράσεις, τα υποαλλεργικά σκουλαρίκια είναι τα καλύτερα σκουλαρίκια για ευαίσθητα αυτιά. Το να φοράτε ένα μόνο σκουλαρίκι μπορεί να είναι το μόνο πράγμα που θέλετε να κάνετε αν θέλετε το look "less is more", ειδικά αν θέλετε πραγματικά να αναδείξετε τους λοβούς των αυτιών σας. Ενώ τα στρογγυλά διαμάντια είναι το πιο δημοφιλές στυλ, τα σκουλαρίκια με διαμάντια μπορούν να απολαύσουν μια ποικιλία κοπών διαμαντιών, όπως μοντέρνα οβάλ, κομψά μαξιλάρια ή ρομαντικές καρδιές.

Αυτά τα διαχρονικά δημοφιλή σκουλαρίκια είναι το τέλειο συνοδευτικό για τα ρούχα του γραφείου σας, τα ρούχα για τις βραδιές ραντεβού και τα κυριακάτικα καλά σας. Με κάθε ζευγάρι σκουλαρίκια, υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες styling που θα σας κάνουν να δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό από το γραφείο, στο γυμναστήριο, στο κυριακάτικο brunch, σε έναν γάμο και παντού ενδιάμεσα. Όπως μπορεί να μαντέψατε από το όνομά τους, τα σκουλαρίκια μπάλα έχουν σχήμα μπάλας που στηρίζεται απευθείας στο στύλο. Γνωστά και ως σκουλαρίκια με μανσέτα και σκουλαρίκια αναρρίχησης, οι τύποι σκουλαρικιών με αναρρίχηση ξεκινούν από τη βάση του αυτιού και ανεβαίνουν προς τα πάνω προς την κορυφή του αυτιού σας.

Ενώ το ασήμι και ο χρυσός αναμένεται να κυριαρχήσουν στον κόσμο των κοσμημάτων, υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι μοντέρνων και κομψών σκουλαρικιών που είναι η επιτυχία στην αγορά σήμερα. Ενώ το παραδοσιακό σκουλαρίκι τύπου στεφάνης είναι στρογγυλό, αυτά τα είδη σκουλαρικιών έρχονται σε μια εκπληκτική σειρά παραλλαγών, όπως τα περίτεχνα τετράγωνα, τα οβάλ και τα τρίγωνα. Η γοητεία των καρφωτών σκουλαρικιών προέρχεται από την vintage και μοντέρνα αίσθηση των καρφωτών σκουλαρικιών τύπου κουμπιού που θα σας χαρίσουν μια αριστοκρατική και μοντέρνα εμφάνιση.