Πόσο ζυγίζει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια;

Σε αυτό το νήμα η συζήτηση για το μέγιστο βάρος δεν πρέπει να εκληφθεί ως άδεια για τη δημιουργία υπερβολικά βαριών σκουλαρικιών. Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι τα σκουλαρίκια των 10 γραμμαρίων είναι συχνά μεταξύ των βαρύτερων σκουλαρικιών και οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι αυτό είναι το βαρύτερο σετ σκουλαρικιών και είναι λίγο πολύ το ανώτατο όριο βάρους που είναι αποδεκτό για τους περισσότερους ανθρώπους. Κάτι που πρέπει να γνωρίζετε, επίσης, είναι ότι η κίνηση της αιώρησης ενός σκουλαρικιού που πέφτει θα προσθέσει στην αίσθηση του βάρους, ακόμη και για πολύ ελαφριά σκουλαρίκια. Τα βαριά σκουλαρίκια προκαλούν επίσης τελικά η τρύπα στον λοβό του αυτιού να γίνει μια σχισμή που προχωρά προς το κάτω μέρος του λοβού του αυτιού.

Αν τα σκουλαρίκια σας είναι πολύ βαριά και ξέρετε ότι πρέπει να τα κρατήσετε, ίσως να θέλετε να επενδύσετε σε κάτι όπως η απλή μεταλλική αλυσίδα, η οποία θα σας βοηθήσει στο να κρατήσετε το βάρος μακριά από τον λοβό του αυτιού. Αν προσπαθείτε να αλλάξετε την ευθυγράμμιση των σκουλαρικιών έτσι ώστε να πλαισιώνουν το πρόσωπο αντί να εξέχουν από το αυτί σε γωνία 45 μοιρών, όλα μπορεί να γίνουν πολύ περίπλοκα και ακόμη πιο βαριά. Αν και όταν πρέπει να φορέσετε βαριά σκουλαρίκια, οι συμβουλές που μοιράζονται παρακάτω θα διασφαλίσουν ότι είστε άνετα και ότι οι λοβοί των αυτιών σας δεν τραβιούνται υπερβολικά προς τα κάτω. Για όσους από εσάς φοράτε, ή έχετε πελάτες που φοράνε βαριά σκουλαρίκια και έχουν αυτό το tell talecheese slicer cut λοβό του αυτιού, αρχίστε να χρησιμοποιείτε παχύτερους στύλους, ας πούμε στα 14 ga - 12 ga.

Όταν σχεδιάζετε σκουλαρίκια με μια ανησυχία για το βάρος, περιορίζετε την ικανότητά σας να φτάσετε στο υψηλό συναίσθημα που μπορεί να δημιουργήσει ένα κόσμημα στο αυτί μιας όμορφης γυναίκας. Μερικοί άνθρωποι μπορούν να κρατούν άνετα μακριά και βαριά σκουλαρίκια, ενώ άλλοι δεν μπορούν να φορέσουν σκουλαρίκια πάνω από μερικά γραμμάρια. Έχετε υπόψη σας ότι έχω κατασκευάσει μερικά σκουλαρίκια (στην πραγματικότητα βάρη για το αυτί) που ήταν στην περιοχή των 16 ουγκιών το κομμάτι, ναι, 2 κιλά ανοξείδωτου χάλυβα κρέμονται από τους λοβούς. Έχω αρκετούς πελάτες που θα φορέσουν μόνο σκουλαρίκια τύπου post που καλύπτουν τη σχισμή, επειδή είναι αμήχανοι γι' αυτό.

Είτε ψάχνετε για βρόχους, κρεμαστά σκουλαρίκια ή ακόμη και σκουλαρίκια κλιπ, το ιδανικό βάρος των σκουλαρικιών θα ήταν το βάρος στο οποίο οι λοβοί των αυτιών σας μπορούν να φέρουν τα σκουλαρίκια πιο άνετα. Αν ανησυχείτε ότι οι λοβοί των αυτιών σας δεν θα μπορέσουν να αντέξουν το επιπλέον βάρος των σκουλαρικιών ή αν προτιμάτε σκουλαρίκια με βάρος πούπουλου, τότε θα νιώσετε πολύ άβολα με τα σκουλαρίκια των 10 γραμμαρίων. Προτιμήστε τα μεγαλύτερα σκουλαρίκια που φαίνονται βαριά και είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά, όπως ξύλο ή ακόμη και ελαφριά μέταλλα.