Ποια σκουλαρίκια δεν αμαυρώνονται;

Μέταλλα που μπορείτε να φορέσετε Τα μέταλλα που είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν το δέρμα σας πράσινο περιλαμβάνουν επιλογές όπως η πλατίνα και το ρόδιο, δύο πολύτιμα μέταλλα που δεν αμαυρώνονται (η πλατίνα δεν χρειάζεται ποτέ ανανέωση, ενώ το ρόδιο μετά από μερικά χρόνια). Για τους οικονομικά σκεπτόμενους, ο ανοξείδωτος χάλυβας και το τιτάνιο είναι επίσης καλές επιλογές. Αυτά τα όμορφα σκουλαρίκια θα ήταν ένα γνήσιο και ειλικρινές δώρο για εσάς και φυσικά για τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα σκουλαρίκια, όπως τα χρυσά σκουλαρίκια 14 καρατίων από 14 μέρη συμπαγούς χρυσού και 10 μέρη άλλων μετάλλων, έχουν την ποιότητα του καθαρού χρυσού που το εμποδίζει να σκουριάσει ή να αμαυρωθεί καθώς και η χαμηλή ποσότητα χρυσού το καθιστά λιγότερο ακριβό, καθώς δεν ελαχιστοποιεί την ποιότητα των σκουλαρικιών.

Αυτά τα σκουλαρίκια μπορεί να είναι τόσο ανθεκτικά όσο ο καθαρός χρυσός 24 καρατίων, αλλά είναι πολύ προσιτά και φθηνότερα από τα σκουλαρίκια από καθαρό χρυσό. Συνολικά, αυτά τα σκουλαρίκια είναι καλύτερα να φοριούνται για καθημερινούς σκοπούς ή για περιστάσεις για να αφήσετε τα αυτιά σας να αισθάνονται άνετα και εύκολα. Αν και είναι πάντα καλύτερο να γνωρίζετε ακριβώς από τι είδους μέταλλο είναι κατασκευασμένα τα σκουλαρίκια σας, εκτός αν είστε πολύ ευαίσθητοι, τα ζευγάρια που φέρουν την απλή ένδειξη "χωρίς νικέλιο" θα πρέπει να είναι ασφαλή για να τα φοράτε. Αλλά το είδος των σκουλαρικιών έχει πραγματικά σημασία τι είδους σκουλαρίκια φοράτε ή μήπως τα σκουλαρίκια σας φαίνονται λαμπερά και γοητευτικά.

Η διαπίστωση ότι το δέρμα σας πρασινίζει είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για τα αυτιά και αυτό πιθανώς συμβαίνει αν φοράτε σκουλαρίκια με βλαβερό υλικό. Καθώς αγοράζετε αυτό το σετ σκουλαρικιών, θα αποκτήσετε πέντε διαφορετικά ζευγάρια με ποικίλα κρύσταλλα ζιργκόν ΑΑΑ. Κατασκευάσαμε αυτά τα σκουλαρίκια με γυαλισμένο κίτρινο χρυσό 14 καρατίων, το οποίο έχει ένα καλάθι με τέσσερις ακίδες και ρυθμίσεις με μοχλό πίσω. Για να προσθέσετε ολόκληρη την προσωπικότητά σας με γοητεία και επιπλέον αριστοκρατία, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να αποκτήσετε αυτά τα στριφτά σκουλαρίκια με κρίκους.

Ο πιο συνηθισμένος ερεθιστικός παράγοντας για τα ευαίσθητα αυτιά είναι το νικέλιο, το οποίο δυστυχώς χρησιμοποιείται για την κατασκευή των περισσότερων από τα προσιτά σκουλαρίκια που κυκλοφορούν στην αγορά (και χρησιμοποιείται συχνά για την κατασκευή όπλων διάτρησης, που είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο αξίζει να πάτε σε έναν έμπειρο τρυπανιστή την επόμενη φορά που θα θελήσετε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι των αυτιών σας). Παρόλο που αυτά τα μοντέρνα σκουλαρίκια Zara που όλες οι φίλες σου κουνάνε αυτή τη στιγμή δεν θα είναι ποτέ για σένα (γιατί το πράσινο δέρμα και τα πονεμένα αυτιά απλά δεν αξίζουν, όσο υπέροχα και αν είναι), εμείς κάναμε την έρευνα για να εντοπίσουμε ζευγάρια που θα μπορείς να φοράς όλη τη σεζόν και όλο το χρόνο. Αυτά τα σκουλαρίκια είναι τέλεια και άνετα για όλες τις περιστάσεις σας, ώστε να αποκτήσετε μια αριστοκρατική και γοητευτική εμφάνιση με αυτά τα εξαιρετικά γυαλισμένα χρυσά σκουλαρίκια οβάλ στεφάνι. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των κοσμήματος από καθαρό χρυσό με αυτά τα σκουλαρίκια ξοδεύοντας λιγότερα χρήματα.