Τι σκουλαρίκια να φορέσετε με μαργαριταρένιο κολιέ;

Γνωρίζοντας το στυλ σας ή την εικόνα που θέλετε να αποδώσετε, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε από τη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών για μαργαριταρένια καρφιά. Επίσης, μην φοράτε νέον ή φωσφορίζοντα ρούχα- ο χρωματισμός των μαργαριταριών θα ξεπλυθεί και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστος. Τα μπαρόκ μαργαριταρένια καρφιά είναι ελκυστικά επειδή με την πρώτη ματιά μοιάζουν με ένα κανονικό μαργαριτάρι, αλλά στη συνέχεια τραβούν το βλέμμα σας και σας κάνουν να σκύψετε λίγο προς τα μέσα για να δείτε τι είναι τόσο διαφορετικό σε αυτά. Εδώ υπάρχουν τα πάντα, από φτηνά, χαμηλής ποιότητας κοσμήματα απομίμησης μαργαριταριών μέχρι τα πιο εκπληκτικά, πολύτιμα κομμάτια αντίκες.

Ο αστραφτερός λευκός χαλαζίας των σκουλαρικιών Benefactress που πέφτουν με πολύτιμους λίθους είναι κατάλληλος για κάθε περίσταση, από τη δουλειά μέχρι τη λειτουργία του δείπνου, καθιστώντας το ένα τόσο διαχρονικό κομμάτι. Φοράτε τα απλά και εντυπωσιακά τόσο καλά Deborah, η αντίθεση μεταξύ των μαλλιών σας, του κραγιόν, της μαύρης φανέλας και των μοντερνιστικών ασημένιων κοσμημάτων είναι η υπογραφή του στυλ σας. Τα βασιλικά μοβ, τα σμαραγδένια πράσινα και τα καρδιναλλί κόκκινα αναδεικνύουν τη λεπτεπίλεπτη, θηλυκή φύση των μαργαριταριών, ενώ παράλληλα είναι κομψά και φιλικά. Ένα ζευγάρι όπως αυτό που παρουσιάζεται παρακάτω αντιπαραβάλλει την εκλέπτυνση των μαργαριταριών με τα διασκεδαστικά κοσμήματα ζώων, με αποτέλεσμα ένα σχέδιο με μικτή ατμόσφαιρα.

Αυτή είναι μια τάση που κερδίζει δημοτικότητα κάθε χρόνο με περισσότερους σχεδιαστές να δουλεύουν με επίπεδα μαργαριτάρια για να δημιουργήσουν εντυπωσιακές και σύγχρονες ανατροπές σε έναν τόσο κλασικό πολύτιμο λίθο. Τα μαργαριτάρια με κρεμ ή ασημένιες αποχρώσεις τείνουν να συμπληρώνουν καλύτερα τις σκούρες έως μαυρισμένες επιδερμίδες, ενώ τα λευκά μαργαριτάρια με ροζ αποχρώσεις φαίνονται καταπληκτικά σε πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Τα μαργαριταρένια καρφιά κατασκευάζονται συνήθως χρησιμοποιώντας τέλεια στρογγυλά μαργαριτάρια με έναν απλό μηχανισμό στήριξης που συνδέεται με αυτά. Νομίζω ότι έχετε όλα τα φόντα για να φέρετε εις πέρας και ένα μεγάλο ασημένιο σκουλαρίκι με σφαίρα ή ένα μοντέρνο σκουλαρίκι με πέρλες που πέφτει.

Αν θέλετε να φορέσετε ένα μαργαριταρένιο κολιέ στο γραφείο, αυτό είναι το κατάλληλο μήκος κολιέ για να το φορέσετε με ένα κοστούμι ή ένα φόρεμα εργασίας. Ωστόσο, σήμερα μπορείτε να βρείτε μαργαριταρένια καρφιά σε μια σειρά από μοναδικά και δημιουργικά σχέδια και σε ποικιλία χρωμάτων, σχημάτων και μεγεθών.