Είναι τα σκουλαρίκια με διαμάντια 1 καρατίου πολύ μεγάλα;

Τα καρφωτά σκουλαρίκια προορίζονται συνήθως για να είναι διακριτικά, καθώς πρόκειται να είναι δίκαια σε οποιαδήποτε περίσταση και ημέρα. Είναι ιδανικά για διακριτικές εμφανίσεις ή αν φοράτε ένα μεγάλο statement κολιέ, ώστε τα σκουλαρίκια σας να μην ανταγωνίζονται την προσοχή. Στο ανώτερο άκρο της κλίμακας, ένα καρφί 2 καρατίων θα έχει διάμετρο περίπου 6,5 MM (0,25 ίντσες). Είτε αγοράζετε διαμαντένια καρφωτά σκουλαρίκια για τον εαυτό σας είτε ως δώρο, είναι μια αγορά που γίνεται μία φορά στη ζωή.

Οι κοσμηματοπώλες έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχει ένα μέγεθος διαμαντιού που φαίνεται να είναι το πιο δημοφιλές στα καθημερινά καρφωτά σκουλαρίκια. Για το λόγο αυτό, το τυπικό μέγεθος διαμαντένιων καρφωτών σκουλαρικιών που θα βρείτε τις περισσότερες γυναίκες να φορούν είναι 0,25 καράτια. Ενώ αυτό μπορεί να ισχύει, το να αποκτήσετε τα πρώτα σας διαμαντένια καρφωτά σκουλαρίκια δεν είναι τόσο απλό όσο θα υπέθετε κανείς. Πολλοί άνθρωποι θα σας πουν ότι η ποιότητα του διαμαντιού δεν έχει σημασία για τα σκουλαρίκια, ότι μπορείτε να ξεφύγετε με ένα ελαφρώς κίτρινο διαμάντι με ορατά εγκλείσματα.

Η ουσία είναι να αποκτήσετε κάτι για το οποίο θα είστε περήφανη μετά από χρόνια, κυρίως επειδή τα διαμάντια δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα. Λάβετε υπόψη ότι τα μεγάλα διαμαντένια καρφιά προεξέχουν αρκετά από το αυτί, οπότε βεβαιωθείτε ότι το πλαίσιο έχει ωραίο προφίλ. Και βεβαιωθείτε ότι τα διαμάντια σας προέρχονται με υπευθυνότητα, αγοράζοντας από έναν πωλητή που μπορεί να εντοπίσει την προέλευση των διαμαντιών και του πολύτιμου μετάλλου που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή των σκουλαρικιών σας. Ο βαθμός κοπής ενός διαμαντιού μετρά τον τρόπο με τον οποίο ο κοσμηματοπώλης έκοψε την πέτρα και πώς αυτή η δεξιοτεχνία επηρεάζει την εμφάνισή της.

Η πιθανότητα να χάσετε τα διαμαντένια καρφιά σας σημαίνει ότι η επιλογή του πίσω μέρους των σκουλαρικιών σας είναι πολύ σημαντική. Πρόσφατα, έχουμε δει μια αύξηση στη δημοτικότητα των μικρότερων διαμαντένιων καρφωμάτων που συνδυάζονται όμορφα με άλλα σκουλαρίκια και μανσέτες αυτιών. Το καλύτερο είναι ότι πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά και γνωρίσματα ισχύουν για όλα τα διαμαντένια κοσμήματα, συμπεριλαμβανομένων των βραχιόλων, των περιδέραιων και των δαχτυλιδιών αρραβώνων.