Ποια σκουλαρίκια δεν θαμπώνουν;

Μέταλλα που μπορείτε να φορέσετε Τα μέταλλα που είναι λιγότερο πιθανό να κάνουν το δέρμα σας πράσινο περιλαμβάνουν επιλογές όπως η πλατίνα και το ρόδιο, δύο πολύτιμα μέταλλα που δεν αμαυρώνονται (η πλατίνα δεν χρειάζεται ποτέ ανανέωση, ενώ το ρόδιο μετά από μερικά χρόνια). Για τους οικονομικά σκεπτόμενους, ο ανοξείδωτος χάλυβας και το τιτάνιο είναι επίσης καλές επιλογές. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα σκουλαρίκια με το κοκτέιλ σας ή με οποιοδήποτε casual φόρεμα, επειδή αυτά τα σκουλαρίκια ταιριάζουν τέλεια με κάθε ντύσιμο. Σχεδιάζουμε αυτά τα σκουλαρίκια από πολύτιμο χρυσό 14Κ σύμφωνα με την επιλογή σας, καθώς όλα τα μέρη αυτών των σκουλαρικιών είναι κατασκευασμένα με πολύ μοναδικό τρόπο.

Ενώ ψωνίζετε για σκουλαρίκια που δεν θα πρασινίσουν τα αυτιά σας, πρέπει να γνωρίζετε λίγη χημεία. Ολόκληρος ο σχεδιασμός του σκουλαρικιού το κάνει να ξεχωρίζει με διαφορετική εμφάνιση από τους άλλους λόγω της χρυσοχοΐας σε αυτό. Όλη η ομορφιά αυτού του σετ σκουλαρικιών έχει συνδυαστεί με μια πινελιά από διαμάντια και επιμεταλλωμένο ασήμι 925 για επιπλέον κομψότητα. Όλη η ομορφιά του σετ σκουλαρικιών πέφτει στην επιχρύσωση που το κάνει να φαίνεται τόσο συναρπαστικό.

Αλλά το είδος των σκουλαρικιών έχει πραγματικά σημασία τι είδους σκουλαρίκια φοράτε ή τα σκουλαρίκια σας φαίνονται λαμπερά και γοητευτικά. Η πιθανότητα αμαύρωσης των χρυσών σκουλαρικιών εξαρτάται από το ποσοστό άλλων μετάλλων που αναμειγνύονται με το χρυσό. Η διαπίστωση ότι το δέρμα σας γίνεται πράσινο είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο για τα αυτιά και αυτό πιθανότατα συμβαίνει αν φοράτε σκουλαρίκια με επιβλαβές υλικό. Η πλειονότητα των σχεδίων σκουλαρικιών είναι κατασκευασμένα από υλικό από χειρουργικό ατσάλι, επειδή είναι ασφαλές για τα ευαίσθητα αυτιά.